prensinveannesininguncesi Kızlar basura en etkili yöntem nedir ? Bilen varsa Allah rızası için yardımcı olsun
serenity_35 prensinveannesininguncesi saglikrecetesi diye bir sayfa var 5 gün önce paylaşım yapmis mutlaka bakın orda yaziyor
Sena_i prensinveannesininguncesi batikonu bi kovaya koy üzerine kaynar su doldur buharına otur çok iyi geliyo. Kabız olmamaya çalış kabızlık başa bela malesef.
Eliffmomm prensinveannesininguncesi Tabikii de fitill 5 günde Allah’ın izniyke iyi oluyosun diğer bitkisel tedavi ler çok uzun suruyo canım ben de doğumdan sonra olmuştum çok bela bişey inşaallah atlat biran önce
serenity_35 Patlıcan sapı diye biliyorum instada bakın ilaçsız yaşıyoruz diye bir sayfa vardi orda var sanırım çok bitkisel careler
serenity_35 prensinveannesininguncesi tabiki zahter yakılıp külü yumurta sarısı ve gül yağıyla yoğurup o bölgeye sürün yazıyor şifa olsun inşallah
Aslipoyraz21 Kaynar su buharına otur canım birde anestol diye bi krem var o bana çok iyi gelmişti bende çok çektim kaynar su yapınca geçti hemen