Merida1 Kızlar uygun temiz nezih bir yer arıyorum. Kaplıca falan da olabilir bildiğiniz memnun kaldığınız bir yer var mı? Sakarya, Yalova bu bölgelerden olursa iyi olur
herseyguzelolacakk Merida1 Ayyy sapanca ya gidin harika olur 🥰 ben bi tanıdığımızın evinde kaldığım için otel öneremiycem ama googledan bi araştırabilirsiniz. Çok güzel yerler gerçekten
Aylaayla Merida1 biz perşembe günü manisa salihliye gidicez termal otele sanırım adı sardes salihli diye geçiyor fiyatıda gayet uygun eşim daha önceden gitmişti memnun kalmış şimdi ailece gidicez
Bulutiko Merida1 ng sapanca bu tarihlerde harika oluyor bide belki airbnb den ev kiralama seçeneğide olabilir ikisiylede biz çok keyifli zaman geçirmiştik
BurcuP Bulutiko Ng Afyon da bizim favori termal otelimiz, hemen hemen her yıl gideriz , herşeyiyle 10 numara.kampanyası da varmış 3 gece 4 gün kal , 3 gün fiyatı öde.
BurcuP Merida1 Canım Afyonda termal oteller var oraları düşünürsen eğer Biz termal de orayı tercih ediyoruz en iyi termal oteller orada . ben Gölcük’te oturuyorum Yalova’ya gitmem şahsen çok tercih etmem oraları ama ekonomik olarak uygunsan Sapanca da olabilir ama orası termal oteli değil doğa turizmi daha çok çık gez temiz hava al gibi. Kocaeli’nde gene Kartepe’de bir otel var zirvede şu anda kar yok ama farklılık olsun diyorsan oraya da bakabilirsin dağ havası almak için havuzu da var o otelin. Bir de Sakarya’da kuzuluk kaplıcaları var arkadaşlarımızdan çok giden oluyor ama ben hiç gitmedim istersen orayı da araştırabilirsin.
Bulutiko BurcuP aaa orayıda çok severiizz genelde hep takip ederim ama bebeğim küçük olunca otel dünyalarından uzak kaldım😂 hemen eşime söyliyim bu kampanyayı teşekkür ederim, hem evede sucuk ve lokum stoğu yapmak lazım 😜
BurcuP Merida1 rica ederim bizde yazın tatil yapamadık bir kış kaçamağı yapacağız gibi duruyor araştırmıştım 😃
Alminazli Ayy icimden geçirmişsin böyle bir post acacaktim bende vallah benim esim de 1 hafta sonra senelik izne çıkıcak napsak die düşünüyoruz
Alminazli Merida1 insallah yaa cok istiyorum bende 2 senedir biyere gidemedik bunaldik degisiklik kafa dagitmak istiyoruz
Bogaannesi Merida1 gecen gun 1 haftaligina yalovaya gittim black bird otel efsaneydi temizdi ve yemekleride cok guzel ve temizdi tavsiye ediyorum😎
Eylul20201 Merida1 YALOVA THERMAL PALACE yeni otel bende bu sene gidicem inşallah biz devremülk almıştık ordan biliyorum