BalarisiYusra Ssssraa tarhana çorbası fırında dolma yapmıştım dün o var bide mantı açmıştım buzlukta onu haşlarım yemek yapmıcam😅😂
Serserilikiz Lalalala1 tadı nasıl acaba ilk defa duydum internetten şimdi baktim görüntü olarak güzel duruyor
Lalalala1 Serserilikiz Valla çok güzel yapabilirseniz tavsiye ederim tadıda yaptıktan sonra köfte gibi yapmalıyorsunuz yuvarlak tavada kızartıyorsunuz ister lavaş ekmeğiyle dürüm yapıp ister bir lokma ekmek bir yapma yiyorsunuz salata ve ayranlada müthiş oluyor
Serserilikiz Lalalala1 bugünkü yemeğim hazır Yarin ilk isim yapmak olacak görüntü olarak begendim sizede afiyet olsun benim yerimede yiyin lohusa anne olarak😊
Mommqueen Ssssraa zeytinyağlı pırasa yoğurt çorbası brüksel lahanası bir de üşenmezsem tiramisu yapmak istyorum 😅
12svg Kızlar balık kizartirken yaninda biraz suyu bol kahve kaynatin tabi cam yada aspiratör açık. O zaman çok balık kokmuyor
adanur Gulsah01 orası öyle tabi ama eşimde yemez🤗 salata yapsam bile yemeğin yanında kalır öylece, sade pilav yapsam yanına bişey istemez🤗