Aysenurcetn Oğlum doğalı 11 gün oldu. Göbeği hala düşmedi. Vücudu çok hassas bebe yağı sürsemde yıkamadan kendine gelmeyecek gibi. Kime sorsam 3-4 günde düştü diyor.. neden hala düşmedi diye merak ediyorum..
Melek-k Aysenurcetn 20. Günde düştü. Doktora götürdük akıntı kanama koku yoksa kaç günde düştüğü önemli değil Dedi bölgeyi temiz ve kuru tutun sıkıntı etmeyin
Aysenurcetn Mgun20 hayır göbeğine hiçbirşey kullanmıyorum vücudunu mustela temizleme suyuyla temizliyorum sadece
Aysenurcetn Melek-k akıntı koku yok bazen bezin sürttüğü yer sarımsı oluyor bakıyorum bir akıntı görünmüyor
Annis-ogul Aysenurcetn 6 günde düştü bebegi hergun yıkadım ama iyice kuruladim göbek bağını cok sukur hmn düştü. Ve sprey vermişti doktor onu kullandık
Aysenurcetn Annis-ogul Bize düştükten 1 gün sonra yıkayın dedi. Temizleme suyuyla siliyoruz sadece. Sprey de vermedi
Bebegimm1 Aysenurcetn Doktor gobegine sıkmam icin fıs fıs vermisti 7 gun dusmustu eczaneden sorun verirler
Alppp Aysenurcetn düsmeyince gittik cnm normal dedi duzenli pansuman temizligini yaptik. Evet ilk gun yikadik cnm hatta hergin yikadik hastsneden ciktiktan sonra
ElifAlmilamm Aysenurcetn Aysenurcetn 5. Gün düşmüştü bizimki göbeği düşünce banyo yaptırdık doktor göbeğinin kuruması içim krem verdi düştükten sonra sürdük