Taze-Anne28 Ben elmayı normal rendeyle rendeleyip suyunu sıktım. Elma suyu oldu onu severek yedi. Ertesi gün cam tendede rendeledim elma püresi gibi oldu ama onu sevmedi yemesi zor geldi sanırım. Siz nasıl ilerlediniz bu süreçte. Bebeğim 5 ay 20 günlük
Yasemin38 Taze-Anne28 canım bizde 5 ay 23 günlükken başlamıştık tadımlara https://resimyukle.io/r/1PJH5Yt2Tq belki fikir amaçlı işine yarar. Haşlayıp çatalla ezerek verebilirsin meyve tadımlarını ama önce meyve ile başlarsan sebze tadımlarında sorun yaşarsın. Sebzelerle başlayıp yoğurtla ve meyvelerle ilerle bence
Vanilya Taze-Anne28 Blender hiç kullanmadım. Küçücük küçücük doğrayıp verdim hep. Suyuna alıştırmadım hiç. Blender kullanırsan parçacık tanecik yeme de sorun Yaşar daha sonra
Taze-Anne28 Paradiseeeee işe başlayacağım için erken başlatmak durumunda kaldık doktorumuza danışarak 🙏🏿
Paradiseeeee Minnos06 anladım anne sütü alıyor oglum benim doktor izin vermedi zaten hayatı boyunca yemek yicez anne sütü alsın oglun bıraka verme 6 ayda başlarız dedi
Paradiseeeee Minnos06 olabilir benim doktor da önermedi 6 aya kadar zaten kilosu iyş hayatı boyunca yumurta yoğurt yicek anne sütü alsın 6 aydan sonra başlayalım dedi tabi her cocoul aynı degil buna anca doktorlar katar veriyor
Taze-Anne28 Yasemin38 5 aylıkken başlamıştım dediğiniz sıralamayla ilerledim sebzeleri de dediğiniz gibi yaptım sıra meyvelere geldi 😊
Yasemin38 Paradiseeeee bazı gıdaları parmak boyutunda keserek bebeğin eline verip yemesini sağlamak. Ama her bebek her yöntemle yiyecek diye bir şart yok canım. Nasıl beslenmek istiyorsa ona göre yol izle. Dikkat etmen gereken pütürlü şeyleride yedirmeye özen göster ayına göre çiğneme ve yutma becerisi kazanması için.
Paradiseeeee Yasemin38 ımmm bilmiyordum öğrendim aynen bazen parmak izası doğrayıp vermek lazım salata havuç falan dimi tşk ederim
Taze-Anne28 Yasemin38 ben şahsen blw ye bu kadar erken geçmek istemedim ki zaten 5 aylıkken başlattığım için imkansızdı. Ama çok istiyorum blw yapmayı. 7-8 aylık olsun hemen başlıcam 😊
Yasemin38 Taze-Anne28 tadım yaptığın sebzlerle saf zeytin yağı ve 1 tatlı kaşığı irmik yada pirinç koyarak çorba yapıp verebilirsin. Yayla çorbası falan da olur
Paradiseeeee Yasemin38 ay inşallh hadi bakalım ne bilim korkuyor insan bi an hepsini agzına atar eder diye