Voleddurderkum Kizlarimin karnı ağrıyor ve popada kaşıntı var bende kurt olduğunu düşünüyorum evde dogal bir çözüm varmi ve kurt olacağına dair baska bir bilgiisi olam varmi nasil tam olarak öğrenirim
Fun Voleddurderkum bir gün daha ertelemeden doktora götürün lütfen belki bambaşka bişeydir evde tanı koymak bilinçsizce hataya sürükler yapmayın lütfen hemen bir hastaneye gidin
BurcuKucuk Voleddurderkum maalesef ailecek ilaç kullanmanız lazım çünkü çok bulaşıcı. Evde döner durur kurtulamazsınız. Kıyafetleri / nevresimleri 60 derecede yıkayın. Ellerinizi sürekli yıkayın.
Fadime5 Voleddurderkum ilaçsız gecmiyor malesef benim oglumdada vardı sağlık ocağında doktor veriyor 1 hafta kullanıyorsunuz biraz durup sonra yine veriyorsunuz ve komple ailecek kullandık biz o şekilde geçti
cydcvk Voleddurderkum aç karnına kabak çekirdeği yağı vermek. Kabak çekirdeği de verilebilir. Küçükken bende de vardı ama yinede doktora götürmekte fayda var. Yumurtlama günleri var kaka tahlili falan yapıyolar
Voleddurderkum Fadime5 iste emin olamadim kurt mu diye karin agrisi bir iki popoda kaşıntısı oldu varmidir acaba
Egeanul Voleddurderkum benim 8 aylıkken oğlumda gördüm kakada bir tane hareketliydi. Hemen doktora götürdü çocuk enfeksiyon bölümü bakıyor. Doktor yönlendiriyor. Kaka tahlili yaptık temiz çıktı. Sadece bir tane görmüştüm. Eğer sizde varsa tüm aile tedavi olmanız lazım bebek nevresim vs hepsini 90 derecede yıkamanız lazım. Sizinde ilaç kullanmanız lazım demişti
Egeanul Aylilams hayır canım ne alakası var😅 öyle bir kurt değil bi kere araştırmadınızmı hiç? Çevrenizde başka kişide varsa onun oyuncakları nevresimi vs bunlardan geçme ihtimali yüksek. Çinkü yumurtasını bırakıyor her yere ve bulaşıyor.
Nohutannesi Voleddurderkum doğal çözümle olacak bir şey değil bu aile tedavisi gerektirir gecikmeden doktora gidiniz
1lina1anne Voleddurderkum kil kurdudur yuksek ihtimal birde dis gicirdatma ve salya oluyor kil kurdunda acil dr goturun geceleri bulasiyor varsa sizede bulasmistir beklemeyin