Ahaha12 1 aylık oğlum var kaka yaparken çok zorlaniyo bi fitil verdiler ama yarimmi tammi vermem gerekiyo yapmamışlar kullanan varmi acaba kabızlık yok bu arada yapınca normal yapiyo
Nihal42 Rahimeee benimde 43 günlük bebeğim var sabahları kakasını yapmakta çok zorlanıyor. Zeytinyağını nasıl vericem
Ahaha12 Rahimeee 1 aylık bebek zeytinyağı veremem ki şuan popodan kulak pamugu yardımıyla mi demek istediniz
Fhmasyslt Nihal42 agizdan ver kuzum 1 cay kasigi benim kizimdada cok olmustu sonrasinda yapmisti sık sık emzir baskı yapinca yapiyorlar zaten poposunu da zeytinyağı sürkarnini sicak havluyla sar ovala bunlar bagirsaklari çalıştırıyor
Rahimeee Nihal42 çay kaşığı ile verirsen daha rahat yapar hakiki zeytinyağı olması lazım ben kızıma hala arada veririm mesela kaka sorunumuz kalmadı ama aklıma geldikçe veriyorum kızım 14 aylık kaşığı görünce zaten kendi açıyor ağzını artık ☺️
Rahimeee Ahaha12 çay kaşığı ile az az ver bir şey olmaz doğal yöntem vala ben bebeğime ilaç vermektense zeytinyağı verdim rahat kaka yapsın diye seçim size kalmış ☺️