Nefes1490 Vivalaarya valla bizimkide dün geceden beri çok ateşli kafası yaniyo resmen bide sadce kafa ve yüz yani anlamadm ki
goktugmom_061220 Melikeeeecansuu Merhaba sizin bebişin damakları sertleşmeye başlamış henüz diş gibi durmuyor
Srnsrnsrn Vivalaarya altlar hep birlikte geliyor gibi 😰😅 daha var ama bir haftaya beyaz bir delik oluşur o delik gözüktükten 3,5 gün sonra pıt diş geliyor
Vivalaarya Srnsrnsrn Fotoda çok belirgin değil ama hafif açılmış gibi tekrar bakabilirsem iyi olacak🌿
Eymosunannesi Vivalaarya Teşekkür ederim 🥰evet benimde ilk çocuğum çok huysuz benimkide geceleri çok sık uyaniyor mız mız hep ağzına baktm diş dedim galiba şuan bu postu görünce tmm dedim diş geliyor 😂 mutluluktan ağladm ne çabuk büyüdüler yaaa🥺
Sarew Eymosunannesi https://resimyukle.io/r/fQ6ZRhU8VY Buna da bi bakar mısınız benim de bugün dikkatimi çekti anlamadım ilk ve tecrübesizim diş ueri mi kabaracak yoksa hep mi var olan bişey. Alltta iki tane beyazlık var
Vivalaarya Eymosunannesi Ben de burada diş denilince inanılmaz duygulandım hem kıyamıyorum hem mutlu oluyorum
Vivalaarya Sarew Bizim çok ufaklığından beri böyle. Diş etlerinin ön tarafından değil üstünden şüphelendim ben
Burculiceee Vivalaarya evet benim oğlumda öyleydi inci gibi dişleri olur inşallah 6. Ayımıza 4 gün var 🌹
Nik_mik_yok adanur Ahahaaa tipini yerim yaa , tatlılığı bak 🤣🤣 ben bardakla tık tık vuruyordum, bunu hiç duymamistim bak