ftmakblci Herkese merhaba. İzmir Çiğli eğitim araştırma da bildiğiniz iyi ilgileniyor dediğiniz bir çocuk Dr var mı acaba?
kaymakliekmekkadayifi ftmakblci cigli degilde de tepecigin ege universitesinin ordaki binasında burcin hanim var cok guzel ilgileniyor. Gitme sansiniz varsa tavsiye ederim
Gzdzeynep kaymakliekmekkadayifi ben de bir kere hastanenin o binasında kızımı muayene ettirmiştim gerçekten doktor çok ilgili ve sakindi çok memnun kalmıştım. Ama doktorun adını hatırlayamadım belki aynı kişidir. Hastanenin o binasına gelince cidden frekans değişiyor başka bölümlere de muayene olmuştum hepsi aynı çok ilgili ve sakin 😊
ftmakblci kaymakliekmekkadayifi Çiğli de oturuyorum Oraya gitme şansım çok yok maalesef teşekkür ederim yinede
kaymakliekmekkadayifi Gzdzeynep biraz genc cok tatli bir bayandi😍 gittigim ozem hastanede alamadigim ilgiliyi almistim ondan :)
Gzdzeynep kaymakliekmekkadayifi muhtemelen aynı doktor 🌸. Evet bina mı etkiliyor bilmiyorum özel hastane ilgisi var. Bu arada eşrefpaşa hastanesi de öyle. Özel hastane ilgisi.
Gzdzeynep kaymakliekmekkadayifi valla ben uzak yakın diye ayırmadan güzel hastane doktor nerdeyse oraya gidiyorum hep.