Fatmauslu Mrb anneler bebeğimin besigine donence oyuncak taktım . Lakin gözleri için sıkıntı olacağını söylediler. Bu konuda Fikri olan var mı ? Oğlumda çok seviyor onu sesler çıkarıyor onu izledikce gülüyor filan ne yapsam bilemedim
[silindi] Fatmauslu yalan canım ya o büyüklerün uydurması tıbben hiçbir zararı belirlenmemiş zaten günğn bütün saati bakmıyorki ona toplasn 1 saat günde o da nekadar zarar verebilir ki
Gamze001 Fatmauslu yok öyle bişi cnm bize doktorumuz özellekle söyledi artk ilgisini çeker oyuncaklar as ama dönmesin başını döndürebilir dedi
Arzymn deletedmom173 otizm dönence ile olabilecek bir hastalık değildir 😊 otizm doğuştan gelen bir hastalıktır sonradan olmaz, sadece belirtileri sonradan ortaya çıkar.
Fatmauslu [silindi] evet bende düşündüm normalde bakınıyor zatn ona bakması neyi değiştirir değil mi bencede
balcicegin_annesi Fatmauslu o dönemler zaten ufak ufak şeylere sesli şeylere tepki verme ayları bende o ayda aldım kızıma bş kaç gün baktı izledi şimdi 8 ay 10 günlük ayına göre sanırsın 1 yasında 😁 niye ne oldu benim kızıma tam tersi güzel de oluyor boşver öyle seyleri hiç bşy olmaz korkma ♥️ Sağlıkla büyüt
Agahinannesi Fatmauslu etrafı keşfetmeye başlayınca dönence ilgisini çekmiyo zaten benim oğlum 2-3 aylıkken çok seviyodu izlemeyi 5 ay 16 günlüğüz şimdi yüzüne bile bakmıyo