Enfal53 Lütfen yardım iki buçuk aylık bebeğim sütüm azaldığı için hep mama ve biberon verdim şimdi sütüm geliyor fakat memeyi istemiyor tekrar memeye nasıl dondurecegim emzirme danışmanları fahiş fiyat istiyor malesef bı yardım eden bulamiyorum
GamzeNehir Aç bırak biliyorum anne yüreği dayanmaz ama mecbur öyle yapman gerek yoksa memeyi almaz bide emzireceğin zaman meme başının üstüne mama dök bebeğin ağzına öyle koy benimde bebeğim de Red ediyordu memeyi öyle yaptım meme tuttu
Enfal53 GamzeNehir mama dokmeyide denedim aslında bir ay önce güzel tutuyodu fakat o zamanda ben çok meşguldüm emzirecek fırsatım olmuyodu bu bahane değil biliyorum ama mecbur mamayiveriyodum hemen doysun işine bakayım diyodum ve biberona alıştı çenesini oynatmiyo bile bir çekişte mamayı iciyo memeyle uğraşmak istemiyo bikere aç birakmayi denedim daha da çok sinirlendi hiç tutmak istemedi memeyi
Enfal53 Tugce Once emiyor bı iki dakika boyunca ,sonra sinirleniyor hemen bırakıyor bağırıyor ağlıyor mecbur hiheron veriyorum
minikmelegimmmm Enfal53 ben de ıkı üç kere bıberon verdim bır haftadır meme reddi yaşıyorum ılk hiç almıyordu şimdi ise ememıyor çocuk emmeyı unuttu resmen biberondan sonra. Ucunu emıyor kavrayamıyor sinirlenıyor sonra öyle yarım yamalak emip bırakıyor hala çözemedim kaç tane hemşire ile konuştum hepsi de biberonun ağzına alışmıştır dedi :( inşallah çözülür sorunum yoksa çocuk kılo alamayacak
CeylanMerve Emzirme denetim sistemi (eds)yöntemini bir dene kardeşim mama ilekarışık emzir o aparatı trendyoldan n11 den falan edinebilirsin
CeylanMerve bu videoda detaylı anlatmış burayı izleyebilirsiniz emzirme destek sistemi bu arada yanlış yazmışım 🥰 ne kadarlık bebeğe kaç numara sonda bilgisi de yazıyor ekranda sipariş verirken dikkate alırsınız 🌿