Betty1711 Kızlar kızım 4 aylık. Atak haftasında. Geceleri net 2 saatte bir uyanıyor ne yapmam lazım alışkanlık haline getirebilir..
Tuba Betty1711 alışkanlık hale getirmez endişelenmeyin🙏🏼 Genelde atak dönemi bitince geri eski haline dönüyorlar. Atak döneminde çok hassas oldukları için böyle huylar edinebiliyorlar. Huyuna suyuna gitmek lazım😊
Cns78 Betty1711 benim kızım da 4 aylık, her akşam 2-3 saatte bi uyanmaya başladı. Dün akşam telefondan beyaz gürültü açtım, beşiğine koydum. Daha uzun uyudu en azından 3-4 saatte bi uyandı. Bi deneyin isterseniz :)
Tuba baloglusss ilk ataktasınız.. en zorlu geçen ataklardan biri. Benimki de hiç uyumazdı hep kucaktaydı😩
keskebirazuyusam Oğlum 6 aylık, o lanet olası 4 .ay atağından beridir gündüz uykusu sıfır ve gece 2 saate bir uyanır. O uyuduğu 2 saatte sürekli mızırdanarak uyur. Bedenin o kadar yorgun ki aylardır uyuyamıyorum 2. çocuğa tövbeler ettim, Rabbim isteyene nasip etsin
selin-1903 keskebirazuyusam alın benden de o kadar ancak memede uyuyor memeyi çekince ağlıyor emzik kabul etmiyor çok bitkinim Cook 😖
keskebirazuyusam selin-1903 bugün doktora götürcem ya gerçekten artık dayanamıyorum. Hiç mi doğru düzgün 2-3 saat uyumaz bir bebek. Uyanık olduğu zaman da sürekli ııııı diye mızmız, ne bileyim Allah güzel huylar versin inşallah başka bişey diyemiyorum