Merhaba arkadaşlar. Şimdi biraz uzun bir konu üzerinden sizinde fikrinizi almak istiyorum. Bildiğiniz üzere Ramazan ayındayız ve fitre vereceğiz inşallah. Ve şuan bizim evde bir kaos cıkmış durumda. Önce aile deniliyor ya ailemizden birileri varsa ihtiyacı ona verilmeli. Tamam. Şimdi benim bir teyzem var çok severim 2. Annem dır hatta ama teyzemin kocası çalışmıyor çalışmama sebebi ise Recep tayyip erdoğan düşmanlığı onun iktidarda olduğu dönemde onun verdiği parayı alamazmış mantık bu. Neyse kendisi evde duruyor ve onum bir akrabasınin çift maaşı var ve maaşının birini onların elektirk su ve aylık erzagina veriyor. Bu arada ev kendilerine ait yani enistemin annesinin evi ( teyzemin kayinvalidesinin) yani kira dertleri yok ve evlerinde hic bir eksik yok bizim durumumuz var çok şükür ama evimizde derin dondurucu yok ama teyzem aldı. Nasıl aldı de o akrabalarına ihtiyacı olduğunu söylediler ve o aldı. Neyse gel gelelim asıl konu. Ailem teyzeme fitre verelim kocası çalışmıyor ve ellerinde paraları yok dedi. Bende ellerinde kuru para yok ama hiç ihtiyaçları da yok herşeyleri karşılanıyor dedim. Annem olsun onların ellerine bakıyorlar vermek düşer dedi..bende ne kadar teyzem de olsa durumu yok ve bence daha çok duruma ihtiyacı olan kişiye vermek icap eder dedim. Ben boule dedim diye annem bana fesatlık yapıyorsun dedi. Şimdi elinizi vicdanınıza koyun. Eline geçen kuru parayla kızı lol bebek istiyor diye nokta kadar bebeğe 40 tl veren birine siz fitre verir miydiniz ? Bakın bu teyzem bile olsa canım ciğerim bile olsa gerçeği söyleme taraftariyim. Sizce yablis mi dusunuyorum yoksa gerçekten haklı düşüncelerim var mı? Uzun oldu hakkınızı helal edin. Bu arada vermemek için başka srbeplerim de var uzun olunca yazamadım. 😔