Zehraoztrk zaten ilk zamanlar tadımlarla geçiyor bir de siz erken başlıyorsunuz o yüzden 3 gün kuralına uyarak azar azar başlayın. İlk üç gün mesela buharda haşladığınız ve çatalla ezdiğiniz havucu verin, daha sonra 4.,5., ve 6. Gün bal kabağı verin yine buhar ve ya fırında pişirilmiş ve çatalla ezilmiş. Bu şekilde mevsim sebzeleriyle devam edin. Alerji olmadığını gördüğünüz bir sebzeyle beraber yoğurt tadımı yapabilirsiniz. Meyve tadımını en son yapın çünkü meyve tatlı olduğu için daha sonra sebze reddi yapabiliyor. Size önerim blender yapmayın çatalla ezin ki sonra pütürlü gıdaları reddetmesin. Biraz önüne de koyun kendi denesin ellesin tanısın besini. İnanın ilerde çok faydası oluyor. Ben blw yöntemini uyguladım çok memnunum şuan 11 aylık oğlum herşeyi kendi çok rahat yiyebiliyor hatta çatal kullanmayı bile öğrendi diyebilirim. Daha küçük zaten zorlamayın istemezse daha sonra tekrar denersiniz. İnternetten de araştırın mutlaka blw yöntemini. Bir de youtube bile olsa mutlaka ilkyardım öğrenin. Allah muhtaç etmesin asla ama bilmekte fayda var.