dlnelsn Kızlar bebeğim 6 ay 11 günlük etrafımdan bazı kişiler yarım yağlı market sütünü verebileceğimi söyledi veren varmı ben bir yaşından sonra diye duymuştum ama bilemedim lütfen bilgi alabilir miyim?
Deletedmom896 dlnelsn 2yaşından sonra verin bence gereksiz tabi verilir diyenlere de selam edip alnı gabaklarından öpüyorum
Bebegimm1 dlnelsn 2 yasindan once sut vermeyi dusunmuyorum fazlasi demir eksikligi yapiyor bi arkadasimda sut veriyordu mama niyetine demir eksikligi var bebeginde
Nefesim-21 dlnelsn benimki daha yeni 1 yaşına girdi devam sütü vermeye başladım ama mamayı kesinlikle içmediği için mecburen başladım. İstemeye istemeye başladım canım seninki daha çok küçükmüş tavsiye etmem
dlnelsn Deletedmom896 bende öyle düşünüyorum verilir diyince şaşırdım acaba ben mi yanlış biliyorum dedim kendi kendime.
Bebegimm1 dlnelsn akliniza takilani buraya sorun bende burda okudukca ogreniyorum bilgileniyorm ama etrafimdakileri dinlemiyorum arastiriyorum bakiyorum ona gore uyguluyorum.elimizin altinda telefon var oda yoksa doktorlarimiza sorabiliyoruz 2 yasina kadar mama vericem insallah