Yasoolin 3 ay önce doğum yaptım şuan inanılmaz saçlarım dökülüyor kökünden kopuyor sürekli bi avuç dolusu saç geliyo elime sinirlerim cok bozuldu sebebi ne naparsam düzelir ya
Arstrnanne Yasoolin bende de ayni durum banyo yaparken sanki saclarim curimus gibi avuç avuc dokuluyot. Ilk doğumundan sonra boylr olmamisti bunda acaip fazla hoc nedenini arastirmamistim siz yazinxa ben de bi bakihim dedim😊
Efsane01 Yasoolin ben de sizin gibiydim saçımı taramaya korkuyordum o kadar çoktu dökülme şimdi doğum yapalı 5,5 ay oldu daha yeni azalıyor ve doğum sonrası hormonlardan dolayı diye biliyorum bide tiroitden dolayı çok dökülüyor.
HasbiHal Yasoolin benımde 3 aylıkken başladı artık kel kalcam sanıyodum. Daha yeni yeni azaldı dökülmesi şu an 9 aylığız 😌
[silindi] Yasoolin bizim gelininde saçları aşırı dökülüyordu. Beneği 3.5 4 aylık doktor biotinli vitamin başladı. İçinde çinko demir biotin vs var
Ayyvz Benimde öyleydi BIOBLAS sarimsakli sampuani alin arkadaslar cok etki etti bana. Ilk yikamada hemde etkisini gosterdi . Ablamada onerdm ondada iyi sonuç vermiş
Yasoolin Ayyvz inşallah etki eder bende bi deniyim evin her yerinden benim saçım cıkıyo cocugun üzerinde eşim diyo popomdan bile senin saçların çıkıyor🤣🤣🤣🤣🤣
mstfezg Benimde çok dökülüyor ne yapacagimi şaşırdık stres yapıyorum galiba ondan diyordum ama sanırım çoğu annede oluyor 3,5 ay oldu doğum yapalı 3 haftadır çok yoğun saç dökülmesi var
Fadimenurg Aynı postu açtım geçen bende psikolojim bozuldu resmen başımın ortası kel bide saçlarımı boyatmistim saçlarıma çok önem veren biriyim darmadağınim çok üzgünüm çözüm bulun öneri alalim arkadaşlar 😔
Fadimenurg [silindi] ya aslında mantıklı ki bende aşırı demir eksikliği var onunda etkisi olabilir şimdide keratinli şampuan ve Hindistan cevizi yağı almayı düşünüyorum alicamda bakalım faydası olcakmi kizlar😔
Fadimenurg Yasoolin şuan busaatte sırf bu yüzden uyuyamadım şaka gibi o kadar taktım kafama yani eşimde çok önem verir bide saçlarıma kendisi tarardi
Mommqueen Yasoolin ayy bende aynı dertten muzdaripim gevelikte demir eksiklğim vardı demir takvıyesı slıyordum eşim demir ekskliği saçlarnı döküyor dıyor ama bilemıyorum
Fadimenurg [silindi] evet canım zaten demir ilacı kullanıyorum yinede bı baktirsam iyi olacak teşekkür ederim 🌺