Mavisim Kızlar ikizlerimin her ikisindede doğduklarından beri boyunlarında lenf bezi var bi kere doktora söykedim önemli değil dedi sizin bebeklerdede varmı çok uyuz oldum ya bu arada 2.5 aylıklar
Prenses_annesi22 Mavisim bızımde var 1 yasında kızım doktor dişlerinden dolayı dedı hangı doktora sorduysam diş dedi dişleri yapıyormus zamanla kendı gecıyormus korkulcak bısey degıl dedı takıntı yapmadm
Mavisim Atesmomy ay bi gerildim az önce oğluma süt verirken gözüme çarptı yine ama her ikisindede var sizinkinin boyutu ne kadar şakasız doğduklarından beri var 3 yaşında kızım var ondada var daha bu lenfler banamı sardı diye tribe girdim
Atesmomy Mavisim hayir hayir istanbuldayim doktorumuzda Cok iyi problem yok diyosa yok tur diye dusunuyorum ama tabi benimde icim icimi yiyor
Mavisim Atesmomy benimkilerinde dokunduğumda bence 1 cm filan var işte her iksiininkide aynı tam boynunun yanında memeye gelirken bana dönük kısmında
Mavisim Atesmomy benim 3 yaşında kızım var geçem sene marttan beri var ne küçülüyo ne büyüyo bi kere ultrasyon çektim birşey hok dediler bunlardada olunca ne oluyo lan dedim ikizlerimdede var şimdi😒
Mavisim Atesmomy ultrasyon çekmedinmi bacı ben 2 doktorada söyledim gayet sağlıklı görünüyolar normal filan dedilerde gerçi babamın oğlu sanki birşey varsa söylerdi bence
Atesmomy Mavisim valla cekmeye gerek duymadi her kontrolde soruyorum hatta yarin da 5aylik kontrolu var yine gerek yok dicek
Mavisim 1damla988 ayyy içime bi su serptiniz benim ikizlerimin ikisindede olunca biraz rahatladım herhalde mormaldir diye ama ikisindede olması tesadüfmü diyede düşünmeden duramadım