EslemSare52 3.5 aylık bebeğe ek gida yapılırmı mesela corba gibi azcik azcik çünkü verdimde hep istiyor
Bebegimm1 EslemSare52 6.ayi bekleyin lutfen bebeginiz kabiz olur sabah aksam kakasini yapmakta zorlanir 5bck aylikken baslamama ragmen cocugum kabiz oluyordu gerisini siz dusunun.3.5aylk bebek yemek istedigini nasil ifade ediyor ki napiyor
Kizimmmmm EslemSare52 Allah aşkına zaten ömrü boyunca yiyecek bunları. Bu acele nedir? Çok üzülüyorum bu bebeklere. 6. ayı doldurmadan anne sütü ve formül mamadan başka bir şey vermeyin lütfen.
Nehirleannesi EslemSare52 ya. Çocuğa yazık günah .Bagırsakları sindiremez . Bünyesine alerji yapar. Kızım 10 aylık hala birşey verirken on kere düşünşyıeum. Şimdi kaynana da birşey dicem ama yeri değil. Emimin içinden herkes hakettiğini söylüyordur
EslemSare52 ELFIDA-1 kaynanam veriyo biz veriyorduk dedi kav çocuğu ve ksc torun buyuten insan ole kaşık kaşık değil tabikide bi iki çay kaşığı
ELFIDA-1 EslemSare52 çocuk sizin çocuğunuz ya ne demek karışma nasıl ses çıkarmıyorsunuz deliriyorum !
bebishmom EslemSare52 bu iş kaynananızın işi değil çocuk sizin çocuğunuz bir daha kayınvalideniz öyle bir şey dediğinde sen benim çocuğuma karışma de
Kizimmmmm EslemSare52 bebek sizin bebeğiniz. Asıl siz ona karışmayın demelisiniz. Lütfen bebeklerinize sahip çıkın.