Fulyag suletnc ben de bebek aldım denedim yatağında oynuyor ama onunla uyumuyor koynumda tuttum kokum sinsin diye yine olmadı ben de pes ettim 😄 uyurken emzik kullanıyoruz emzik de uyku arkadaşıymış meğer onunla devam ediyoruz
AyseYusufZeynep suletnc Müslin battaniye +emzik :)) sarılıp kendi başına uyuyo, Bebeğim 5 ay 11 günlük 💗🐣
Mel-sin B en de merak ediyorum şurada bekleyeyim. Bir de nasıl alıştırdınız? Kızıma küçük bebek aldım amigurumi onunla uyusun diye, hiç sarılmıyor bile
suletnc Fulyag ya benim bebeğim 50günlük ben uyku arkadaşı edindirmek istiyorum 4. Ayından itibaren alıştırmaya başlanıyormuş diye duydum ama bunu yapan deneyimli annelerden fikir almak istiyorum 😊
Fulyag suletnc Belki kolay taktiklerle alıştıran olmuştur ben denedim olmayınca zorlamak istemedim takip edeyim ben de bakalım 😊
Tontisimm Uyku arkadaşı benim😂 yüzümü elleyerek uyuyor çok çok iyi geliyor banada bu günün bütün stresini alıyor🥰
tecrubesizanne Tontisimm en hoşuma giden uyku arkadaşı bu oldu 🥰 kızım da uykuya dalamadığında tişörtümü kaldırıp göbeğime yatıyor rahatlayıp uyuyor, doğumdan sonra çirkinleşti diye bakmaya tahammül edemediğim göbeğimi sevmeye başladım sayesinde 😂
suletnc tecrubesizanne 😂😂 yaa çok tatlıymış 😊😊 benim kızım daha çok küçük suan göğsümde uyuyor sonra beşiğine koyuyorum 😊
Fulyag suletnc Dediğim gibi kokum sinsin diye önce kızım yerine ben oyuncağıyla 2 gün sarılarak uyudum 😄 belirlediğim oyuncağı beşiğinden çıkarmadım ve hep görüp ulaşacağı yerde bulundurdum beşiğinde uyumadığı zaman onunla oynatıp benimsemesini istedim buna rağmen alışmadı bu tarz şeyler deneyebilirsiniz bir de oyuncağın tüysüz yumuşak sessiz çok büyük olmayan ve tutabileceği girintileri olan oyuncaklardan seçilmesi öneriliyor 😊
Merve201119 suletnc budizz diye bir ayıcık var müzikli uyku arkadaşı beşiğinin kenarında asılabiliyor onunla beraber uyuyor oğlum