busra_02 Kızlar beden konusunda hiç tutturamam bilgisi olan yazabilir mi beden tablosuna baktım ama uyuşmuyor Annem 1,64boyunda 78kilo minyon bi tip kaç beden hırka giyebilir önü kapanmıyor göbekten
TheLatte busra_02 benim boyum 1.70 70 kiloyum XL aliyorum kendime . 46 beden rahat olur annenize galiba .
elifizm simiyyy ben az daha zayıflamak istiyorum sen nasılsın peki var mı öyle diyet spor planları reis
simiyyy elifizm valla sağlıklı bi yöntem değil benimki emzirmediğim için sigaraya tekrar başladım sigara içtiğim zaman iştahım olmaz benim öyle verdim ben. Akşam yemeğinden akşam yemeğine yiyorum yani günde bir öğün
elifizm simiyyy çok azmış bende gün içi yemek hazırlayamıyorum kendime sandviç yapıyorum ekmek bana bunu yapıyor. Ekmeğide çok seviyorum düzenli beslensem eski kiloma dönerdim sanırım
Tatlican elifizm Ben ekmek yemiyorum desem yeridir bildigin diyetli gibi besleniyorum😄😄eşim ve annem cok ekmek yer onlarida uyariyorum ama nafile🙈
elifizm Tatlican sen zaten belli ekmek yemediğin kuğu gibisiin. 38 beden giyiyorum işte çok dombul değilim ama gebelik öncesi çok daha zayıf ve fit idim🙈🤗