agustosbocegim Arkadaşlar kışlık hazırladığınız yemek börek çörek kurabiye vb yaptığınız şeyler nedir neler yapıyorsunuz 5 çayına veya ani gelen misafirlere ikram olarak neler yapılabilir var mı önerileriniz
elifizm agustosbocegim annem kurabiyenin her türlüsünü yapar atar börek atar sarma atar patlıcan vs vs vs yaa düşün ki sarımsakları bile soyup bi poşet atar kadındaki aç kalacağım korkusu…. dehşetle bakıyorum dondurucusuna her seferinde , şey de var remdelenmiş havuç
Araseymen agustosbocegim yaprak sarmasi,pigacada atabilirsin pisirip sogukduktan sonra cikarip firinda ısıt tazecik..manti içli köfte gibi gibi 😊
tosbikyanak-ela- agustosbocegim valla ben herşey atıyorum kek yapıyorum 2 dilim 3 dilim koyup sonra çıkarıyorum kızıma. Poğaça atiyorum börek atıyorum havuç rendeliyorum kabak rendeliyorum 😁 patlıcan bezelye taze fasulye bamya barbunya koyuyorum. Yaprak sariyorum lahana sarması koyuyorum. Şuan aklıma gelen bukadar
Yagmur46 elifizm ahhaha ben de atarım sarımsak 😅😅 mevsiminde köyden gelir mis gibi, kışın ateş pahası bi de🤷çok tatlısınız güldüm valla 😅
Winnithepooh elifizm merhaba rendelenmiş.javucla ne yapıyor anneniz evde havuç var da ona göre bende atayim🙈
elifizm Yagmur46 teşekkür ederim hep gülün🤗 bende d evar sarımsak bayağı soyup aynı şekilde atayım o zaman🙈
Winnithepooh Yagmur46 merhaba sarımsak nasıl atıyorsunuz buzluğa ve çıkarınca böyle yeni almış gibi mi olur acaba misal patates kızartıp kızarmadan atınca içi böyle puf olur tadı kaçar öyle mi oluyor yoksa diri bi şekilde mi
Bebegimicin1 agustosbocegim etli mantı sigara böreği poğça çörekotlu kurabiye falan yapıp atmıştım ama aslında uğraşmaya gerek yok bana göre a101 bim şok orda satılan dondurulmuş bmrekler çok güzel gayet fiystlarıda uygun yarım kiloluk rulo börekte 11 adet çıkıyo bana fiystı daha uygun geldi
Yagmur46 Winnithepooh merhabalar, soyup saklama kaplarına koyuyorum ben. Daha kullanışlı oluyor o şekilde. Tadı kokusu kaybolmuyor aynı kalıyor. Sadece görüntüsü biraz saydamlaşiyor gibi oluyor,don vurmuş gibi derler ya öyle o da normal zaten:)
Winnithepooh Yagmur46 anladim bende bir tane koyup deneyeyim baktim tadı güzel eşim biraz değişik böyle buzlukta ürünlerini sevmez eğer anlamaz ise atayım bende 🤭
OncedenGurme agustosbocegim buzluğumda her zaman zeytinyağlı yaprak sarma ve avcı böreği vardır. Yanına hemen kek çırpıyorum. Bir de kavanoz halinde kırmızı biber, köz patlıcan filan var kayınvalidem yapıyor sağolsun. Yoğurtla ya da domatesle filan salata yapıyorum. Bazen havuç tarator yapıyorum. Şipşak hazır
Yagmur46 Winnithepooh Aynen deneyin bakalım 😅ama çok pratik oluyor. Bi de bana köyden geliyor hep,o yüzden kışın da kullanabilmek adına atıyorum buzluğa mis gibi oluyor 😇