B_H2019 İyi günler kızlar 16 günlük bebeğim var emzirirken sürekli süt boğazına kaçıyor emzirmekten korkar oldum😢 başına gelen var mı
Gloria B_H2019 bebeğin başını biraz yüksekte tut emzirirken benm oğlumda da oluyo hemen ters cevir sırtına vur hafifçe
Ummus-kaan B_H2019 evet canım benim kızım 46 günlük durum aynı emzirirken göğsümü makas yapar gibi tutuyorum süt akışı yavaşlasın diye faydası oluyor dene istersen
B_H2019 Gloria yüksek tutuyorum bogazına kaçınca hemen sırtına vuruyorum ama emzirme saati geldimi tedirgin oluyorum korkuyorum gurbetdeyim bütün gun evde yalnızım off bilmiyorum yeni anne olduğum için her şey üzüyor beni
Ugggg B_H2019 sonra ucuruyolar valla çok fenalar sen dikkat et aniden çok cekiyodur bide uyurken bak ağzı acikmi uyuyo burnu tıkalı olabilir bı ihtimal etken olabilir
Gloria B_H2019 bende seninle aynı durumdayım tekim gün boyu ewde 27 gün oldu doğum yapalı hiç korkma bebeklerimiz bizden güçlü bi zaman sonra gecer büyük ihtimalle
Kuzumveben B_H2019 normal bisey canim sutunde tazikli geliyor olabilir ilk zamanlar sut daha cok oluyor zamanla alisir merak etme
Meryemmtemev B_H2019 instagramda ebeayşe var onu takip edeblrsniz bunlonuda cok güzel acıklamaları var👍🏻
Bebegim_ben B_H2019 benmki 46 gunluk hala aynı canm tükürüğünü bile kaçırıyor hemen 2 kaşının ortasını çok bastirmadan yukarı doğru masaj yap canm hemen geçer emzirirken yukarı tut kafasini
B_H2019 Ugggg bazen agzı acık uyuyor ama ben burnuna serum fizyolojik töküyorum dun asbiretorle de cektim🤔
Deletedmom308 B_H2019 her emzirmede oluyo. Bizde 18 günlüğüz. Süt yoğun geldiği için oluyormus . Emzirmeden önce bir miktar pompayla sağıp kalanını emzirin diyorlar
Birbilen B_H2019 bizimkide de öyleydi canım. YouTubedan biyolojik emzirme yöntemine bı bak istersen ben öyle emziriyorum