Cansuuecc Tecrübeli anneler merhaba bu hafta sonu boslugumuzu termal otele ayırdık yalnız bir sorun var bebeğim 2 buçuk yaşında termal havuza girebilir mi bu konu da hiç bilgim yok vücuduna ağır gelir mi bilenler söyleyebilir mi rica etsem ❤️
Wanderlust Cansuuecc 12 yas altina yasak yaziyordu otellerin bilgilendirme kisimlarinda siz de mutlaka doktorunuza danisin satin alip gitmeden once emin olmak icin
Aa1 Cansuuecc Bizde her sene gideriz benim bebeğim su an 11 aylık yılbaşında bizde gitmeyi düşünüyoruz ben zararının olacağını düşünmüyorum daha önce gittiğimizde arkadaşlar çocuklarını sokmustu. Ve küçük çocuğuyla gelen de vardı
bikerem Cansuuecc Ankara granoss termal otele neredeyse ayda 2 kere gideriz. Oglum 1 yasinda yazin bile( 8 aylikken) girdi. Simdiye kadar hic sorun yasamadik,yasayabilecegimizi de hic dusunmedik. O simitiyle termal havuzda gezip durdu,
Merveee_94 Cansuuecc küçük çocuklara değil havuza sokmak o ortama sokmak bile yasakmış bende bi hafta önce gittiğimde öğrendim 😥 bebeğime de sokarım sıcak suyu seviyor diye mayo bezlerinden bile bi heves alıp gittik ve havuzun olduğu ortama bile sokamadım dışarda oturdum onunla çok buharlı bir ortam olduğu için nefes almaları çok zorlaşıyormuş bizler bile rahatsız olurken onlar nasıl dayansın 🙁
Cansuuecc Wanderlust teşekkür ederim yarin doktorumuzla gorusucez zaten havuzuna sokmayı düşünmüyorum ama odalarda da termal su var banyo suyuna karistirsam acaba bir sıkıntı olur mu diye düşündüm
Wanderlust Cansuuecc benim dedigim havuz icin ama odadaki ile ilgili bilgim yok doktorunuz bilgilenririr. Simdiden iyi tatiller dilerim🌸
Cansuuecc Aa1 işte iki günlük tatil burnumuzdan gelmesin istiyorum hipotermi riski olabiliyormuş bebeklerde en azından aile havuzunda biz havuzun içerisindeyken o da yanımızda havuzun dışında durabilse bile bana yeter 🤷🏻♀️
Cansuuecc Merveee_94 aslinda ben kendim bile korkuyorum girmeye çünkü nefes darlığım var neyse olsun yapicak bisey yok havuza girmese de bahçe kaygı çıkarır 😊
AlinAda Çocukların kemik gelişimi için yasak diye biliyorum.. sürekli gideriz ama asla kızımı sokmadim dr.kesinlikle.hayir dedi .. odada doldurun normal sıcak suyu oynasın biz öyle yapıyorduk termal su yasak 😊
Skylifee006 Cansuuecc termal hamamı çok olan yerde büyüdüm ve küçüklüğümden beri her hafta girerim hiç bişeyim yok. Sadece fazla sıcaktan tansiyonu düşebilir dikkatli olun