sarasmom İçeriğinde bebekler için ek gıda tarifleri olan (4. Aydan itibaren) bu kitabı alan veya almayı düşünenler var mı? Faydasını gördünüz mü?
Aysen sarasmom ben almayı düşünmüyorum, çok fazla karısımlı corbalara ek gıdalara alıstırmayı düşünmüyorum açıkcası, evde ne yiyor isek ona alışmasını istiyorum
Melihaptt sarasmom bende burada bekleyim alsam faydalı olacak mı yoksa adını sanını bilmediğim şeyleri onu kat bunu karışır mı diyor merak ediyorum
Sulegorkem sarasmom almak isitiyorum bende ama nerde satılıyolar bir türlü bulamadan eğer biliyorsanız yazarmısınız
LiviyaDesor12345 sarasmom canm bn aldim cok isime yaradi hepsi evde olan malzemelerden yapilan yemk cesitleri kitabi almadan once hergun bugun ne yapsam diye düşünürdüm ama artik tarife gore yapiyorum cokta pratik
melissrn Bende düşünüyorum internettede çok tarif var aslında ama verdiğimiz paraya değermi merak ediyorum bende
sarasmom melissrn benim de merak ettiğim bu açıkcası değer mi onca paraya gerçekten; bir yandan bir sürü tarif var içinde, kafam karıştı. 🤔
sarasmom Aysen hep ilgi bekleyen bebekli bir evde daha çok geçiştirip hızlı pratik şeyler yediğimiz için ona daha hassas davranıyorum herşeyini organik vs almaya çalışıyorum. Bizim yediklerimizi yerse vay haline. 😄
sarasmom Melihaptt içlerinde az ve bulunur malzemeler kullandıklarını gördüm videoda tanıtım yapmıştı bi youtuber.
Pinkoloji sarasmom ben almayı istiyorum hatta sipariş vericem bugün. Doktorumuz da öneriyor. Çok pratik tarifler var içinde inceledim kitabı. Valla bide hangi sebze kaçıncı ay nasıl yapılır araştırıp durmak istemiyorum. Hazır elimde kitapla yaparım misler gibi.
Pinkoloji sarasmom evet. Hatta kitabı doktorun ofisinde inceledim. Ornek olarak almış. Kendi yeğenine de almış onlarda kullanıyormuş.