Pupi 10 aylik bebeginizi kac defa emziriyosunuz benim ki günde 1 defa bile zor emiyo zorlayinca ağlama krizine giriyo napcamm ben
kitapkurdubebeninanasi Pupi nasil yani çok mu ek gida veriyorsunuz da ondan mi emmiyor acaba? Benim oğlum 10 ay 12 günlük dis çıkardığı için 3 gündür hiçbir sey yemiyor hep emiyor ama yedigi zamanlarda da çok yemedigi için gün içinde 4-5 kez emiyor
buselidunya Pupi 10 buçuk aylık kızım, Günde 4-5 kez emziriyorum 🤷🏼♀️ sadece memede mi red yapıyor yemek yerkende aynı mı?
Recepcan kitapkurdubebeninanasi gece uykunuz nasıl dalma sıkıntısı var mı bebeğinizin? Ben yaklaşık 1 haftadır ölüyorum desem yeridir sürekli göğsümde uyumak istiyor çok geç dalıyor ve yatağına yatırınca hemen uyanıyor.
kitapkurdubebeninanasi Pupi ondandir yüksek ihtimalle çünkü doktorumuz dengeyi saglaman lazım çok yedirirsen emmez demisti
Pupi buselidunya off benimki emmiyo ya psikolojim bozulduuu dogdugundan beri ayniiiii ama ek gidayi azalyicam birde oyle denicem
drn5410 Pupi gene verin tabiki de porsiyonu azaltın olmadı yada öncelik emzirme olsun sonra yedirin 1 yaşından önce bildiğim kadarıyla önce meme sonra yemek
drn5410 herseyguzelolacakk ay bu biz 15 aylık resmen karşısında palyaço oluyorum ki 2 lokma yesin diye ama nafile 😢
kitapkurdubebeninanasi Recepcan ahh sorma uyku nedir bilmiyorum gündüz hiçbir sey yemedigi için gece hep memede yüzbin kez uyaniyor sabah uyandigimda kafam kazan gibi oluyor
Pupi Yasemin38 peki az versem emer mi acaba yani memeyi reddetmemistir dimi birde emse tekrar sutum cogalir mi
defnekusumm Pupi emmemesi anormal bence benimki de yaklaşık 10 aylık memeden inmiyor gibi bir şey ek gıda ne sıklıkla veriyorsun neler veriyorsun mesela aşırı doyuyor meme istemiyor bence