Erenefes Hanımlar paketim bugün geldi içinde eksik var tabi ıslak mendil çıkmadı. Birde bundan sonda ne yapmam gerekiyor yorum mu bir daha paket yolluyorlar mı? İ
AlpAnnesi94 Erenefes benimki haftalardır hazırlanıyor bi hazırlanamadı😂😂 ğrünlere tek tek yorum yapmalısın
51_Merve Erenefes bi kere benim de eksik gelmişti siparişimde eksik ürün var diye yazdım aradılar incelemeye aldık dediler ve 1 gün sonra kargoya verdilerdi
Erenefes Miray5737 eksik ürün gönderimi stoklarında yokmuş gelmeyen ürün için yoruma kapatılacaktır diye mail atmışlar
Erenefes Karakuzummm denebunu sitesine üye oluyorsun anketi doldurman gerekiyor onlar sana eşantiyon ürünlerinden gönderiyor deneyip yorum yapıyorsun
eylulmin Erenefes geldiğine dua et 😂😂 bana temmuz kutusu da çıktı eylül kutusu da. Ne gelen var ne giden 😂😂 hala hazırlanıyor ikisi de
eylulmin Erenefes ulaştım. Kargo firmasından kaynaklanan bir sorun neymiş. Ne hikmetse kasım oldu hala çözülemedi 😂 bari göndermeyeceğiz deseler de ben de beklemesem. 🥲
Erenefes eylulmin yani sitede Aras kargoda yazıyor bana PTT getiriyor bende çok anlamadım sistemlerini