Alininannnesii 15 günlük bebeğim doymuyor mememi almıyor uçla emziriyorum onda da fazla çekemiyor doymuyor mama veriyorum yine aranıyor sürekli varmı böyle durum yaşayan 40 Cc verdim doymadı 30 cc daha yaptım 15 dk sonra beni yicek 🤦🏼♀️
Nursena0606 Alininannnesii Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Sütüm az, doymuyor. 25 günlük ve 90 ml 120 ml içebiliyor. Mama vermek zorunda kalıyorum.
Gizem2312 Alininannnesii aranması açlığından olmayabilir doktorum öyle demişti çok vermekte iyi değilmiş gaz vs için. Emmek rahatlatıyor onu muhtemelen o yüzden aranıyor canım. Benimki de öyle 15 dakika sonra sanırsın kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor ama iki dakika sonra sadece ağzında oynuyor.
94z-20u Alininannnesii canım bebek devamlı aranır arandığı içinde aç sanma sonrasında da fazla mamadan reflü ve gaz sıkıntısı başlar ki gaz sıkıntısının başlayacağı günlerdesin
Zeyneplena34 Alininannnesii Benim kizimda ilk haftalarda 90 cc içiyordu süt. Sagip veriyorduk sonradan düzene giriyor korkmayin
Nursena0606 Alininannnesii Mama vermediğim zaman ağlamaktan kıpkırmızı oluyor. Azaltıyorum yine aranmaya devam ediyor ağlıyor. Ben de ne yapacağımı bilemiyorum. Versen bir dert vermesen Bir dert.
Nursena0606 Elanur78 Memeyi her bıraktığında birkaç damla mama sürün. Bende işe yarıyor. Baktınız olmuyor biraz mama içsin ara verin emzirmeye çalışın çünkü çok aç olduklarında da tutmuyorlar memeyi.
Nursena0606 Alpannesi11- Mama verirken dinlendirin kendi memenizi vermeye çalışın. Bir beslenme sürecinde Memenize teması olsun mutlaka.