ZeynepervaGamze Bebeğim 4 aylık gece uykusunda her saat uyanıyor emziriyorum ve nerdeyse bir saat de emiyor sonra tekrar yatırıyorum 1 saat sonra tekrar kalkıyor bunun sebebi ne olabilir acaba doymuyor mu sizde böyle şeyle karşılaştınız mı
Denizzz88 ZeynepervaGamze 5.5 aylık bebeğim 2 saatte bir kalkıyor acıktığından değil bence emmek istiyor memede mi uyuyor sizinkide hep
btlarn14 ZeynepervaGamze 12. Aydan bildiriyorum bizde durum hala aynı ben artık huyu böyle diyip kabullendim durumu 😅
Merve_96 ZeynepervaGamze doyup doymadığını bez sayısından ve kilodan anlarsınız birde doymak dışında memede uyumak alışkanlık haline gelmiş olabilir uyku desteği gibi uyumak ve uykusu bölündüğünde tekrar geri uyuyabilmek için emme desteğini arıyor olabilir 4 aylık bir bebiş saat başı acıkıp beslenme ihtiyacı duymaz normale göre ☺️
ZeynepervaGamze Denizzz88 memede uyuyor benimde hatta dün uyudu yerine koydum koyar koymaz gözlerini açtı sanki hiç uyumamış gibi emzikte almadığı için onunda olmayışı daha zor hale getirdi
ZeynepervaGamze btlarn14 uykular haram oldu önceden böyle değildi şuan yeni başladı bu huyu inşallah devam etmez çünkü çok zor Allah yardımcımız olsun
Denizzz88 ZeynepervaGamze bide 4.ayda uyku gerilemesi oluyor atak haftası falan onlarında etkisi vardır sizde
ZeynepervaGamze Merve_96 günde 3 defa kakasını yapıyor normal mı birde bebeğim emzik almıyor çok denedim ama olmadı onunda zorluğunu yaşıyorum biberon emzik hiç almıyor 1 ay sonra çalışmaya başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum