B896 bana doktorum çimdik kadar pirinç küp şeker kadar patates ve havucu hasla suzgecten geçir iki çay kaşığı zeytinyağı koy onu ver dedi daha sonra bu karışıma ıspanak fasulye falan eklersin dedi patates ve havuc sabit kalıcak sekilde üstüne sebzeler ekledim ıspanak pırasa pazı kabak karnıbahar fasulye mısır bal.kabagi denedim bezelye denemek istiyorum bulursam 3 kaşık 6 kaşık 9 kaşık seklimde ver dedi küçük çay kaşığı olarak her seferinde normalde içtiği mama ölçüsünün en azından yarıdan fazlasını içmeli dedi benim kız her zaman içmedi tabi 😄🤗
Meyve içinde önce şeftali yada nektarin ile başla dedi meyve emziklerine koyar verirsin dedi öyle yaptim sonra elma muz kayısı armut denedim
Ama ne verirsem vereyim 5ten sonra vermedim sindirmesi zor oldu ilk günler geç veriyodum sancı cekiyodu uyuyamiyodu bende 5 ten sonra yiyecek vermemeye başladım öyle iyi oldu
Yoğurt için şimdi 5 aylık kızım bu ay vermeye başladım kendim mayaladim en az 24 saat beklesim yoğurt dedi bide lor yaptım bu ay kahvaltı öğle sebze öğünü sonrada meyve şeklinde ilerliyorum su veriyorum ne zaman isterse
Artık 5 aylık olduğu için eğer kasede yeni birşey yoksa tamamini veriyorum