Herkese merhaba. 6sene sonra yeniden bu tarz bi forumda kendimi bulacağım aklıma gelmezdi🙂 İkinci çocuk olunca her şeyi biliyorum zaten diye düşünürdüm ama öyle olmuyormuş😅
İki çocukla her şey ne kadar da zormuş, hakikaten 1 çocuk hiç çocukmuş. Meğer ben ne kadar rahat büyütmüşüm ilkini🙈
Yardıma ihtiyacım var canım kadınlar. İki çocuklu düzeniniz nasıl? Biri 6 yaşında diğeri 3,5 aylık bi bebeğim var. Ve ben işin içinden cıkamıyorum. Büyük anaokuluna gidiyor. O yokken ev işleri, yemek, kişisel bakım (kişisel bakım dediysem banyo ha baska bir şey anlaşılmasın😅) halletmeye çalısıyorum fakat küçük uyumuyor. Hep ayağımda ona rağmen uykuları yarım saat. Ve ben bu yarım saatlik uyku için de en az yarım saat mücadele ediyorum. 🤦🏻♀️ Büyük okuldan gelince daha da sıkıntı. Kardeşi uyumadığı için uyanıkken hep huysuz oluyor büyükle bir şey yapamıyoruz. E uykusunu da zaten ayağımda uyuduğu için o uyurken de bir şey yapamıyoruz. O da çocuk ve malum ilgi istiyor, karnı aç geliyor, banyosu, ödevi vs yetemiyorum. Yetişemiyorum. Eşim işi dolayısıyla geç geliyor hafta sonu dışında bana faydası yok. Haftada 1 annem geliyor o da birikmiş yığınla ütümü yapabiliyor ancak.
Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım bana bi elatıverin lütfen🙏 Öperim 🥰