newlife21 4 aylık bebeğe yavaş yavaş ek gıda verilir mi pirinç unu maması verdi annemler bide şehriye çorbası blendırdan geçirip yada başka neler verebilirim
Alpbeybi newlife21 başlıyosanız bile 3 gün kuralıyla buharda haşlanmış patates kabak havuçla başlayın
UmmuGulsumunAnnesi newlife21 pirinç unu mu şehriye çorbası mı 4 aylık bebeğe mi siz ciddi misiniz yaa benim kızım 5 ayını doldurmak üzere ben daha yeni yoğurtla tadımlara başladım ya annelere kalsak yeni doğan bebeğe şekerli su verecekler e biz sizi böyle büyüttük diyerek hiç doktorunuza da mı sormadınız
fernweh newlife21 neyi anlayamadınız ki? Çocuk zaten hep katı gıda yiyecek sadece bebekken sıvı yiyor yani mama veya anne sütü
Lulemom newlife21 çok erken değil mi. Hadi verdin. Benim bildiğim yoğurtla yada haşlanmış sevzeyle başlanıyo. Şehriye çorbası biraz ağır değil mi sence de
newlife21 Lulemom bende öyle araştırdım da bizimkiler susmuyor bişey olmaz diyorlar hep bişeyde diyemedim
Neseli5 newlife21 nasıl diyemedim, olan bebeğin bağırsaklarına olacak ama ondan haberleri varmı büyüklerin, lütfen şöyle yanlış şeylere susmayın, bence yavrunuzu siz düşünün sadece anne iç güdüsü ile doğru olanı bulursunuz Allahın izniyle
newlife21 Havvakck 6 kilo pardon 5 yazmışım 3 kilo 200 gram doğdu valla ben sürekli doktor değişmek zorunda kaldım doktor da pek bişey demedi kilosu İçin bilmiyorum bizimkiler veren verek diye tutturdu
Aysehris Benimki 5.ayına yaklaşıyor ben sadece tadım yaptırmaya başladım bikaç gündür ek gıda için biraz erken ama kabak patates havuç elma armut suyu yoğurt gibi şeyler verin. Vermeseniz daha iyi aslında yinede siz bilirsiniz
Zlm newlife21 doğum kilosunun iki katı olmuşsa kafasını tutabiliyorsa ve mama ile beslenıyorsa verilebilir tabi ama bizim yediğimiz şeylerden değil ona özel pisirmelisiniz
Havvakck newlife21 benim kide 2600 doğdu şuan 6 kilo ama ben şırıngayla mama veriyorum ek gıdaya dayanamaz
srngrcl newlife21 annesi sizsiniz karar sizin herkes bişi söyler 6 aylık olmadan ek gıda bebeklerde sakıncalı hiç mi araştırmadınız internet diye bir şey var eskiden yokmuş bilmiyorlarmış
Oslemm1234 Doktorunuz onay verdiyse sorun yoktur ama haşlanmış sebzelerle ve 3 gün kuralıyla devam etmek daha doğru sonra yoğurt meyveler gidersiniz