Deletedmom896 Netflix de şu dizi yada filmi izlemelesin diyenler tavsiye rica edeceğim beğendiklerime çikilata göndereceğim 😁 Önemli: LİNÇLEYECEKLER GELMESİN
kaymakliekmekkadayifi Deletedmom896 squid game dicek herkes simdi 😂😂😂 maid diye bir dizi varmis izlemedim fakat asiri fazla tavsiye eden var ve guzel yorumlar var. Ben ona baslamayi dusunuyorum
TheBaby Deletedmom896 The100, Squit game( sonu hariç😁) I am mother, Fırtına anı, Zaman kapanı, kuralsız, Bird box, Tükeniş,%3 👍
Wolverine Deletedmom896 Maid ✓ Dark ✓ Behind her eyes✓ Squid Game ✓ Lupin✓ Vis a Vis ✓ Bunlara da bak izlemediysen
Gin Deletedmom896 en son Terminal filmini izledim ben, Tom Hanks oynuyor ve gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilmiş. Beğendim. İzleyecek bir şey bulmakta zorlanıyorum Netflixte, dönüp dolaşıp eskileri izliyorum bu yüzden.
Wolverine Gin El Ryan’i kurtarmak Forest gump The post Philadelphia Kutup ekspresi sıkıysa yakala The circle Bunlar da Tom hanks’in oynadığı çok güzel filmler izlemek istersen ve izlemediysen
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deletedmom896 Linçlemeye geldim hayırdır ? Burdada bu soruyu sormazsınız yhaaa
Glyernz Deletedmom896 anne with an a yada sense 8 tavsiye ederim ikisi de çok güzel. Aslında Netflix de dizi birakmadim diyebilirim hamileyken baya baya izledim hangi tür sevdiğini söylersen başka tavsiyelerde bulunabilirim😊
feratlarkupeklergiremez Glyernz sense 8 başladım ama bıraktım hiç sarmadı kadının biri intihar etti, yok lezbiyen bir çift.. konusu ne bunun dedim anlayamadım diğer bölümler heyecanlı mı hikaye ne üzerine
Deletedmom896 Glyernz Hepsini İzledim film türüm yok Ya 😂 kaliteli film dizi seviyorum Sense 8 muhteşemdi
Arstrnanne Mayisannesi34 nedense 3. Sezomdan sonra bana itici gelmeye basladk 😅😅 bi turlu devam edemedim
HiraKayra Deletedmom896 Bu ara herkes you için çok güzel dedi ilk sezonu izledim aslın da güzel bir dizi ama biraz fazla müstehcen sahne var o biraz beni rahatsız etti beni
Deletedmom896 HiraKayra Biz severiz 😁 Netflix de yabancı olupta müstehcen sahnesi olmayan yok sanırım
Gin Wolverine oo harikasınız, çok teşekkür ederim🌺 içlerinde henüz izlemediklerim de var mutlaka bakacağım.