Bbusrayzc Kizlar merhabalar bebegim 19 günlük kendi sütüm yetmiyor arada bir mama veriyorum ama 60 cc ile doymuyor 90 veriyorum. İciyor. Aranızda boyle yapan varmi 90 cokmu yani bilemedim
kuzeyinannesiiiiii Bbusrayzc şurda 2.5 aydır anneyim bilmişlik taslamak istemem ama bebişinize 30 cc yeter
kuzeyinannesiiiiii Bbusrayzc ayrıca da emiyormuş çok çok fazla onun midesi kiraz kadar bile yoktur bence doktorunuza danışın sadece kendini güvende hissetmek için emme arayışına giriyo bence ya da benimki gibi her mamanın ardından ufak çaplı sinir krizine giriyor 🙄
menfis Bbusrayzc bende aynı durumdaydım sütüm yetmiyordu, o dönemde 30 cc veriyordum, sanki biraz fazla veriyor gibisiniz
syaby Bbusrayzc verdiğin mamanın arkasında gününe göre kaç cc içmesi gerektiği yazıyodur ona bak bi öğün sütünü sağ ve aradaki farka bak zaten doymazsa uyumaz tabi bu bebeğin kilosuna görede değişir biraz bebeğine göre hareket et doymayan bebek işemez ağlar kısa uyur
syaby Bbusrayzc bu arada ben bebeğimi 5 günlükken sarılıktan 1 gece hastanede yatırdım ve her öğün 60 cc içecek diyordu doktoru bana fazla gelmedi 90 cc
Buss35 Bbusrayzc 4 aylık bebeğim 90 cc içiyor. Bu bebekten bebeğe değişir ama istedikçe mama vermek yerine emzirin hem sütünüz artar hem de bebişin midesi yorulmaz:) 30 cc yeter diye düşünüyorum
Esmnurakyurekk 6 aylık bebeğim 90 cc içiyor. Bu birazda mamanın markasıyla alakalı bence. Hipp kesinlikle doyurmuyor. Bebeğinize uygun mamayı deneyerek bulmalısınız