Mercimek2 Durdudilerrr bi yerde oludım tabi internet bilgiside eğer meyveyş tek yeniyorsa yoğurtla verileblrmş tabi ne kadar doğru bilmiyorum
Ayb Cicegiburnundaanne merhaba itme refleksi henüz sönmemişse ek gıdaya belirli bir süre ara verip tekrar başlanılmasını öneriyoruz ek gıdayla ilgili paylaşımımı bebek_izi hesabında yaptım. Gelişimi nasıl destekleriz adlı posta da ekleyeceğim sevgiler
Cicegiburnundaanne Fullmoon yedi yedi kabak patates ve yogurdu yedi ck mutluyum hatta yogurdu ck sevdi..sanirim havucu daha fazla pisirip yumusatmam gerekio
Cicegiburnundaanne Yasey ayy yerim onun surat eksitmesini cok tatli oldu bizimki agzi yuzu yogurtlu filan..ben daha meyve vermedim biraz tatsiz sebzelere alissinda oyle vericem
Cicegiburnundaanne Dilosss bugune kadar yogun kivamli biseyle ilk kez karsilastiklari icin degisik gelio sanirim pureler
Cicegiburnundaanne Gelincik catalla ezersenz daha iyi blendra alisinca hic yemiyormus puturlu seyleri evet kabugunu soydum ben ezip zeytinyagi koyuyoruz baska bseye gerek yok kivami yogun ise su anne sutu veya mamayla kivamini aciyoruz