biranne1 Merhaba 40 günlük bebeğim ağızdan sızıntıyla su gibi kusuyor su gibi kusması olan var mı? Anlamıyorum bile bazen kustuğunu yanına gidiyorum ıslanmış üstü yatağı 😔Sadece anne sütüyle besleniyor anlamadım 🤦🏻♀️ İnş önemli bir şey değildir 😔
Sekerci biranne1 benim bebeğimde aynı şekildeydi sürekli kontrol ederdim. şimdi 4 ay 23 günlük azaldı elhamdulillah Kilo alımında bir sıkıntı yoksa zamanla geçiyor
bluem biranne1 usutuyor olabilirmisiniz usutmekdende kusar bebek dikkat edin ayaginizi belinizi sicak tutun sizdende usutme gecer bebege benim bebegm hayla kusuyor hatta dun 4 kere ust uste kustu snirim usuttum ayagim soguk aldigini hisstim ona bagladim cunki doktorumda oyle demisti usutrse kusar diye birde fazla sutude kusar
BelisM biranne1 sızıntıyla kusuyorsa eğer bu muhtemelen beslenme sonrası fazla sütü dışarı atması demektir doktorum bu şekilde söylüyordu ordan biliyorum korkulacak bişey yok fazla sütü dışarı atıyor diyordu hep
Sumeyyee Oğlum 6 aylık doğduğundan beri her şekilde kusuyo. Su gibi kusuyo foşur foşur kusuyo sarı kusuyo her türden kusuyo normal diyor doktorlar🤷🏼♀️
kubraer biranne1 benim kizim da kusardi hala kusuyo bazen kesik kesik bazen su gibi hatta uc sefer fiskirarak kustu resmen doktorlar normal diyo her gun 5-6 kez siddetli kusarsa bakariz diyolar. Bi de gece uyandiginda emzirmek icin sirtina bi sey alabilirsin anne usutunce bebege de gecer derler ince bi hirka giyebilirsin bebegine ince bi yelek giydirmeni de tavsiye ederim uyaninca 🥰