Zalimsin Marjinal_Anne2 başka Bi kaç kitap daha ekleyeyim istersen onlara bak bir de merhaba eşyalarım kaldı Bi tek 😣
Marjinal_Anne2 Zalimsin olur kitapları coj seviyoruz bakmak isterim ya☺️☺️🙏🏻 İşte ikisi olsa en azından kargo paramız çıkardı 🙈🙊🙏🏻
Zalimsin Marjinal_Anne2 https://imgyukle.com/i/k589UI Tavşancığa banyo yaptırır mısın çok güzel beraber kitap üstünde Tavşancığa banyosu yaptırıyorsunuz Biz artık bin kere yaptırdık 😂
Marjinal_Anne2 Zalimsin yaa çok sağolun 3tanesi gar bende hatta tavşancoga banyo yaptırır mısını geçen hafta post açtım arıyorum diye ☺️bulmak için ama aldım 🙈🙈😍🙏🏻 Çok sağolun belki başkalarına lazım olur 🙏🏻🙏🏻
Zalimsin Marjinal_Anne2 hadi ya girmiyodum hiç o zaman 🙈 kitaplarımızı çevremize de veriyoruz biz ücretsiz çünkü çok seviyoruz çok alıyoruz kitaplığımızda yer açıyoruz birine gider herhalde 😂💓
Marjinal_Anne2 Zalimsin evet Ya çok aradık tekli fazla satım olmadığı için , ya merhaba çiftlik duygularım eşyalarım bubu da seri olarak almak istedim ama tekli almak kargoyu daha çok kılıyor k bakmayın çok sağolun 😍🙏🏻🙏🏻