AntiFilozof Annem aldıracakta zor bir ameliyatmı korkuyorum açıkcası nasıl bir ameliyat kaç gün yatar yada yatmak lazımmı hiç bi bilgimiz yok
Haylazbaby AntiFilozof safra kesem alındı 1,5 sene oluyor yaklaşık. Kapalı ameliyat oldum. Bir gün yatıp çıktım ilk gün zorlandım biraz. Sonra sıkıntı yaşamadım . Bir hafta sonra da dikişlerim alındı
Wolverine AntiFilozof Annem ameliyat oldu 4 sene önce hiç zor bir ameliyat değil. Bir gece hastanede yattı ertesi gün çıkardılar. Korkmayın
Haylazbaby AntiFilozof kapalı ameliyat olacaksa en fazla 45 dk sürer. Ameliyat sonrası WC ye giderken zorlanır. Ertesi gün çıkış yapılır hastaneden . Eğilip doğrulmada zorlanır. Kızartma yumurta sarısı ve yağlı yiyeceklerden en az 6 ay uzak kalması gerekir .
benaslindayohum AntiFilozof safra kesesindeki taslar alinmasi tekrarlamasına yada sarilik olmaya sebep oldugu icin direk safra kesesi ameliyati oldum kapali ameliyat oldum 3 yerimde dikis vardı yatarken kalkmakta zorluk cektim 3 5 gün ama 15 gun sonra işe geri döndüm
Ebruli101 AntiFilozof bende taş vardı iki sene oldu safra kesem alındı doktor kese alınmayınca vücut tekrar üretiyor demişti bize.
75kinalikuzu AntiFilozof geçmiş olsun kuzenim oldu cuma günü ameliyat zor değil ama sonradan ağrısı çok oldu hergün iğneye pansuman a gidiyor en fazla 3 gün yatar olup kurtulsun çok tehlikeli safrada taş olmasi