LavininAnnesii Hanımlar 33 günlük bebeğim var. Gündüz sürekli kucağımda 5 dk rahat vermiyor ve uyumuyor. Bime gelen ana kucağından almayı düşünüyorum da sizce gerekli mi bir faydası olur mu ?
Mom4565 LavininAnnesii bez gibi oluyor Türkçesini bilmiyom kucağına sariyon bebeki çok rahat onlar varsa onlardan derim
Lavininannesi33 LavininAnnesii Ay kızlarımızın adı aynıymış şimdi farkettim🥰 Bime hangisi geliyor cnm? Ben bebeğime bondigonun müzikli elektrikli ana kucağını aldım çok rahat ediyorum işim varken içinde oyalanıyor onun içinde oynamayı oyuncakları falanda çok seviyor
momofa LavininAnnesii kucakta uyuyan hiçbir yerde uyumuyor maalesef. Sahtesi yerine gerçek ana kucağını tercih ediyorlar😂
Sedaabdullah LavininAnnesii bende joie sansa modeli var elektrikli ben çok memnunum kuzum işim oldugunda koyuyorum sallanıyor müzikli titreşimi falanda var ben 2.el aldım sıfır ayarında sende öyle bakabilirsin
LavininAnnesii Lavininannesi33 aa evet adlarıyla büyüsünler 🙏🏻🥰valla markasını bilmiyorum ama elektrikli değil sanırım ucuz bişey bu😂senin aldığın ne kadardı
Mom4565 LavininAnnesii hayır hayır büyük çarşaf gibi bez oluyo onu önce beline bagliyosun sonra bebeki kucagina alip devam bagliyosun bebek sana yapışık oluyor o kadar huzurlu oluyo ki senin içinde çok kolaylık olur
Lavininannesi33 LavininAnnesii Amin cnm inşallah ben letgodan aldım kullanılmamıştı 200 tlydi normalde fiyatı 300 den fazlaydı orda ve sahibinden de o kadar güzel ve uygun fiyata kullanılmamış ürün bile bulabilirsn cnm
Fatma272727 LavininAnnesii ben bile gelen değilde onun canlısını kullanıyom oğlum gündüzleri onda uyuup rahat yani geceleri de beşiğinde uyuyor akşam onda gece uykusu moduna geciyor
Lavininannesi33 LavininAnnesii sıfırları da var cnm kimisi kutusuyla satıyor bende öyle aldım belki isteidgin tarzda başka şeyler de bulabilirsin