Chemistry Merhaba arkadaşlar Kartal, Pendik ve Maltepe civarında önerebileceğiniz çocuk doktoru varmıdır? Gerektiği durumda telefonlada ulaşabileceğim
Funda2509 Chemistry dragos tıp merkezinde çiler hanım var. Gayet memnunum ben. Numarasını da veriyor.
Chemistry Asilkaran doğumumu o hastanede yaptım Abdullah hocaya gittik ilk kontrollere ama değiştirmek istiyoruz. Arzu hocayıda birkaç yeni doğan bebeği yoğun bakıma göndermiş diye kulağıma çalınmıştı o yüzden tedirgin olmuştum. Teşekkür ederim demekki ben yanlış duymuşum ilgiliyse değerlendirebiliriz
Asilkaran pembekoalam Ya biz başka ile taşındık en son ona gidiyorduk ama memnunduk.Bizim sigorta vardı o yüzden ücretleri bilmiyorum 🙇🏻♀️
Chemistry Funda2509 siz söyledikten sonra yorumlarına baktım genel olarak memnun insanlar. Teşekkür ederim 😊
Asilkaran Chemistry inanın 2 3 kere gittim maalesef Tayinimiz çıktı buralarda da numarasını veren bi doktor yok sağolsun ne zaman isterseniz yazın demişti hala yazıyorum müsait olunca dönüyor her doktor böyle değil iş olarak görmüyor 🙏🏻🙏🏻