Mertin_annesi Ankarada yaşıyorum 8 aylık bebeğim var hafta sonu dedik kapadokyaya mı gitsek biraz yakın giden varmı çocukla burnumdan mı gelir giden varsa öneri tabsiye varmı veya başka daha yakın yere mi gitsek tavsiye varmı
Zuhallkahraman Mertin_annesi bence bebekten bebeğe fark eder. Bebeğiniz usluyla her yere gidebilirsiniz
Birkucuksayrameselesi Mertin_annesi kapadokyadayim ve havalar sogumaya basladi tadi cikmaz tavsiyem yakin bi yere gidin mayis haziran basi gibi gezmeye gelin :)
Uygarella Mertin_annesi bizim bebek 3 aylık biz 1.5 hafta sonra gideceğiz vallahi. 3 gün hem de. Bence çok da güzel olur. Karnını doyurup sakinleştirirseniz
Canbebekk Mertin_annesi biz de planlamıştık ancak az önce vazgeçtik soğuk olur diye artık başka bahara kaldı 😅
Mertin_annesi Birkucuksayrameselesi harbidenmi çocukda var tek biz olsak bi şekılde sıkıntı değil bebeği hasta etmek var dimi doğru düzgün gezemeyiz
0znur Birkucuksayrameselesi Ay biz bı çılgınlık yapıp yılbaşı için bilet aldık oraya. İnşallah burnumuzdan gelmez.
Zuhallkahraman Mertin_annesi havalar da soğumaya başladı. Açıkçası ben daha güzel havalarda giderdim. 😊
Birkucuksayrameselesi Mertin_annesi yani biraz sıkıntılı olur birde 8 aylik diyosunuz gezilmesi gorulmesi gereken yerleri rahat gezemezsiniz 1 hafta once olsaydi hava guzeldi ama artik soguyor :) yazin ortasında da gelmeyin tavsiyem o sicakta kavrylursunuz resmen tam ideal ya yazin baslangici yada eylul gibi hafif serinlik coktukten sonra gelirsinjz daha cok iyi olur
Birkucuksayrameselesi 0znur yilbasinda zaten belli yerde olacaginiz icin belli aktivitede sorun olmaz ama cevreyi yeterli bi sekilde gezmeniz sikinti gibi :)
1Nisa1merve Mertin_annesi canm memleketim. Orası simdi sıibiryadir bence .aldatici güneşi vardır. 1 ay önce daha güzeldir.
MyEternalLoveNoyann Mertin_annesi oralar çok soğuk oluyor tepede kaldığı için sanırım biraz da bizde yakınız 45dk falan sürüyor bulundugumuz yerden hamilelik döneminde gitmiştim ama gerçekten buz gibi oluyor çok esiyor hiç zevk alıp gezememistim.
annesininaslanii Mertin_annesi 1 ay önce gittim Elika cave suit otel var yıldönümümüzdü eşim sürpriz yaptı ama dışarısı o zaman bile çok soğuktu yani çocuk açısından sıkıntı olabilir 🤷♀️
Bireylulmeselesi02 Mertin_annesi bende senin gibi ankaradayım bizimde öyle bir niyetimiz var henüz gerçekleştiremedik ama benimkiler ikiz😬ben ikizlerle Antalya mardine bir çok yerw gittik sıkıntı yaşamadım ama şahsi araçla gittik🥰
Mertin_annesi Arkadaşlar soğuk dediniz korktum otelim içine tıkılmak istemiorum benim gezi başka bahara kaldı vazgeciorum
cileklicheesecake Mertin_annesi biz bebeksiz gitmiştik bebekle nasıl olur bilemiyorum ama otel ve diğer yerlerde araba yönünden sıkıntı yaşabilirsiniz yani otel odalara gidişi düz yol değil çok fazla yokuş var ama genel olarak kapadokya soğuk biryer yzın gitmemize rağmen gündüz saat 10 a kadar kazakla dolaştık