dyglsnr Kızlar merhaba merak ediyorum aranızda bebeği 7/ 8 aylıkken onunla tatile gitmiş olanlarınız var mı? Nasıl yaptınız güneşten korumayı nasıl sağladığınız? Güneş koruyucu kullandıysanız hangi marka kaç faktör? Yoksa kullanmamak mı daha sağlıklıdır? 🤔
ZeynepAdam dyglsnr bayramda kismetse bizde tatile gidiyoruz. 10 aylik olacak kizim ama kar beyaz resmen. Esimde beyazdir ona bile 50 faktor cocuk kremi kullaniyordum ama kizim ondanda beyaz :( icerihi temiz olan mustelanin urununu aldim. Bir arkadasimda kizina kullaniyordu o bebiste b3mbeyazdi ama ailesi kremden memnundu hatta o zaman sizin kizanda beyaz olur bunu kullanin demislerdi :)
Bhydrnsma İnstagram muhendisinogluna bi göz atin isterseniz bizde 7aylıgiz tatile gideceğiz bence güneş kremi uygundur yildizlar listesinde 4adet organik doğal güneş kremleri bulunuyor ben oradan mustela 50faktör alıp kullanmayı düşünüyorum .
dyglsnr ZeynepAdam 😊😊 teşekkür ederim bilgilendirmelerin için o markayı duydum hatta baktım ama emin olamadım bir de burda annislere danisayim dedim 😊😊 herşey bebislerimizin iyiliği için ne de olsa