Eymensmomm Yaptığınız fix menüleri paylaşalım fikir olsun benim (mercimek çorbası et veya tavuk yemeği pilav )
Nisabera09 Eymensmomm sarı mercimek çorbası,milföylü kebap,pilav ortaya korili tavuk,salata,haydari,turşu,havuç tarator
BerfinAzad Eymensmomm arpalı un çorbası, mantar graten, pirinç pilavı, et sote, talaş böreği, pembe sultan salatadı, çoban salata, köz kırmızı biber salatası
BuzluKahve Eymensmomm mercimek corbasi, hünkar begendi veya tandir, patates püresi, salata, zeytinyağlı enginar.
elifineylulu Eymensmomm Mercimek çorbası,yeşil fasulye-pilav-tavuk-borek veya fırına patatesli tavuk-pilav-borek
Selma-aygun37 Eymensmomm mercimek çorbası sulu köfteli bı sebze yemeği fırında kanat ızgara yada fırın poşetinde soslu baget bulgur pilavı yada pirinç pilavı yaprak sarma cacık yeşil salata
incii Eymensmomm ezogelin çorbası, etli nohut, fırında köfteli orman kebabı, pirinç pilavı, salata ekstra olarak tatlı tatlının yanına komposto yaptığım da oluyor
Aslin Eymensmomm Kuş üzümlü zerdeçallı bulgur pilavı yanına mantarlı et kavurma salata çorba ne kolayıma gelirse
FatmaKrbkl Eymensmomm Mercimek çorbası Güveçte kaşarlı köfte Pirinç pilavı Salata Kuru dolma Tatlı (Misafirin durumuna ve mevsime göre bazen ortaya bakliyat sebze yemeği eklemeleri yaparım)
Eymensmomm FatmaKrbkl menüler harika ya ben cocukla misafir çağırmaya cesaret edemiyorum 😅 anca kahvaltı oda modumdaysam 🥲
Akmankara Eymensmomm mesela benim bugün misafirim var ben bunları yapiyorum şu an ♡ mercimek çorbası ♡ etli güveç ♡ şehriyeli pilav ♡ yaprak sarması ♡ üzüm hoşafı ♡ marul salatası ♡ su böreği ♡ fırın sütlaç yaptım Genelde menüm bu bazen çorbayı ve ana yemeği degistiriyorum ama yemekli misafirim genelde böyle😊
Eymensmomm Akmankara zaten maşallah menün kabarık su böreğine girmesemiydin canım yorma kendini okadar 🙃
Duygusuz Akmankara fırın sütlaç nasıl yapıyorsunuz su 6 lı güvec kasetleri var onlarla mı bende almak istiyorum da catlıyor falan diyorlar güvenemedim birde tarif verir misiniz 💖
BerfinAzad Eymensmomm mor lahana salatası diğer ismi. Mor lahanayı rendeliyoruz, içerisine yoğurt ve mayonez göz kararı koyuyoruz
Duyulurum Eymensmomm bana genelde kahvaltıya misafir gelir patates kavurması, peynirli omlet, pizza poğaça, menemen yaparım genelde. Menemen yerine kuymak yaparım bazen
dinle_beni_bi Eymensmomm Allah ne verdiyse 🙈🙈🙈 mercimek çorbası, pilav salata kesin olur. Et yada tavuk olursa yaparım. Fırında tavuk yada güveçte et.