Duyguuu123 Kızlar merhaba oğlum 35 haftalık doğdu bugün rop muanesi vardı doktor yüzde 80 tamamlanmış bi sıkıntı yok 3 hafta sonra yine getirin dedi ama ben hiç götürmek istemiyorum çok canı yanıyor sizce ne yapmalıyım yüzde 20 tamamlanır mı
2prematureannesi Duyguuu123 İhmal etme götür ben hepsine götürdüm bulunduğum şehirde sadece 1 doktor vardı rop muayenesini yapan oda tayini çıkınca gitmiş 1 yaşından sonra bida götüremedim
Uykucu Duyguuu123 rop muayenesi ihmale gelmez 80 de kalabilir ona göre lac tedavisi baslanir ihmal etmeyin cani acimiyor sadece elleri bağlı ve ışık rahatsiz ediyor biz 4 veya 5 defa girdik rop muayenesine
hypatia Duyguuu123 götürmek istemiyorum diye bir şey yok. Bizim rop 8. Kez de bitti. %99 da olsa götürmek zorundasınız.
Deletedmom4444 Can yanmasindan ziyade bebelerin hosuna gitmiyor.Rahatsizlik duydugu icin agliyorlar.Rop ya duzgun ilerlemezse lutfen ihmal etmeyin 🙂Bebeginizin ileriki hayati icin bu muayneler cok onemli. Duyguuu123
merveaselberil Duyguuu123 kesinlikle götürün Bi sıkıntı olursa erken tedavi olması için. İhmal etmeyin. Benim ikizlerim var 34 haftalık doğdu. İkisini de sonuna kadar götürdüm
kirmizibasliklikiz_ Duyguuu123 31. Haftada dogum yaptim. Bulundugum ilde rop muayenesi yapan yok.. her seferinde baska sehre goturduk.. 10 defa surdu.. yorulduk uzulduk ama bitti cok sukur.. kesinlikle ihmal etmeyin.. tamamlanana kadar goturun mutlaka