aylizinannesiii Kizlaar kizim bir yasında beşiğe yatmiyor agliyor gece sarilip yatmak istiyor bizde salona yer yatağı yapiyoruz boyle olan var miii hem gozumun onunde hem istediği gibi uyuyor 😁😁😁 merakla bekliyorum tek miyimm
AslihanElif aylizinannesiii ayyy benim kızım yerde yatıyor odasında 😂😂 beşiğinide montessori gibi yaptım ama yok illa yerde uyuyacak😂😂
aylizinannesiii AslihanElif Bizde oyun parki besik aldik icine girince uyku gidiyor oturuyor agliyor mecbur yere yatak yaptim
aylizinannesiii Reckless En rahatı yermiş ben cok karsiydim yerde hasta olur filan diye hicte oyle olmadi 😁😁
Miniminnak22 Havalar sıcakken bende yerde yatırıyodum kızımı ama besige alıştırdım. Kapıların altından soğuk geliyor çünkü Yerde yatarken çok dağınık yatıyodu ve hep üzerini açıyodu. Beşige geçince öyle olmadı
aylizinannesiii Miniminnak22 Bizim buranin en soğuğu 24 derece gecesi filan o yüzden biraz icim rahat
herseyguzelolacakk aylizinannesiii odasında yer yatağı yaptım. Tüm odayı döne döne uyuyo 😂😂 yatağıda kendi kendine eskimeyi bekliyo 🥲
Mom622626 aylizinannesiii 1,5 yaşına kadar yerde yattı sonra büyük bir yatak alıp yatağına alıştırdım.
Dyldrm aylizinannesiii yerde yatıyor benimkide canım. Daha rahat ve güvenli. Sabah kalkınca kendi kalkıyor odanın içinde oynuyor beni uyandırmıyor bile. Kendi kendine oyuncaklarını alıp oynuyor. ama beşikte filan yatınca çıkamadığı için ağlıyor
aylizinannesiii Dyldrm Evet benim kizimda oyle yerde uyuduğunda kalkıp oyuncaklarini alip oynuyor cok guzel oluyor valla cok mutlu oldum son zamanlarda uyku kalitesi bile artti
Hikmetb aylizinannesiii bizim beşik ikea beşiği benim kızımda aynıydı beşiğin bi yanını açtık şimdi çok seviyor yatağını benim yanımda uyuyor sonra yatağına bırakıyorum sabaha kadar uyuyor yatağında. Birde yatağın yanına battaniye seriyorum gece aglarsa hemen bende battaniyenin üzerine uzanıp piş piş yapıyorum 😂