Nazli74 Merhaba anneler 8 günlük kızımda sarılık 14.2 çıktı değeri doktor normal dedi ama bana yüksek geldi sizlerde nasıl oldu
Uykulu_anne0 Nazli74 bizim 5 günlükken 17 idi yoğun bakıma aldılar 18 oldu 4 gün kaldık 9,5 a düştü 1 hafta içinde 14 e yükseldi sıkı bir takip ve her 2 saatte bir ilk zamanlar 1 saatte bir emzirme ile 7,5 oldu bitti çok şükür 🙏🏻 Çok zor bir süreçti 😣
Belinayyy Nazli74 canim benim oglumu 15 ile yogun bakima yatirildi ust sınır 12 diye biliyorum. Sen bol bol emzir bildigim kadariyla kakasiyla atiliyo sariligi canim
Ebruferit Nazli74 canım bizim ilk olcumde 15 çıktı 1 hafta sonra 17 çıktı ama eşim doktor inat etti yatırmak istemedi ama takip ettik herseyi yerinde idi kilosu hareketleri emmesi uykusu yani hiç sarılık gibi değildi hareketleri 3 hafta götürmedik doktora hep kendi muyane etti eşim güneş ışığı aldirmaya calistim gece lamba acık uyuduk 3 hafta sonra yine 15 di değeri ama doktor artık yatirmak için sebeb yok ilk 10 gün tehlikeli o dönemi atlatmış dedi bazı tahliller yaptı şükür temiz çıktı anne sütü sarılığı olabilir geç düzelir dedi gerçekten de öyle bir kaç gün sonra 3 aylık olaçağz bebeğimin rengi bembeyaz oldu yeni gözleri beyazladi yani demem o ki hareketleri ne emmesine uykusuna dikkat et sarılık olan çocuk çok uyur 2 saati geçirme bol emzir
Pimpirikk Benimki hastaneden taburcu olmadan 9 cıktı taburcu etmediler kilo kaybı olacakmı diye beklediler 15 gunluktede 9 cıktı araştırma hastanesine gidin dedi sonra başka doktora gittim 12den sonrası tedavi gerektirir sık emzir 1 ay sonra bidaha gel dedi daha 1 ay dolmadı
Semra9613 Sik sik emzirin eger sutunuz yetmiyorsa.doktor tavsiyesiyle mama baslayin.sariligi atlatmasi icin kilo almasi lazim.kilo kaybi sariligi artiriyo.iki gune bir kanda bilirubin degeriyle takibi yapilmasi lazim
Larinaz Şaka gibi yaa bu dr ların diplomaları farklı farklı galiba.14.7 idi kızımım yaklaşık 2 hafta takipten baska hiç bsy yapılmadı.takşp dedigimde 2 defa kanına bakıldı.hani öle uyduruk bi hastanede değildi.üstelik 2 dr u var kızımın ikiside paniklemedi değeri kısa sürede düştü zaten bembeyaz oldu kızım ardından kan bile vermedik.burda yazılanlara göre aynı degerle tedavi görüp yoğun bakımda yatan bile varmış valla annamadım ben.
Efenin-annesi Bizdede sarılık vardı yaklaşık 20 gün sürdü 14tu degerimiz doktorlar sadece sürekli emzir dediler, emziriyorum ama geçmiyordu eşime dedim git mama al, mamayı aldık verdik 2 saatte bı 30 ml bı yandanda emzirdim 1 haftaya sariligimiz tamamen gecti