Bir_prens_bir_prenses https://www.hizliresim.com/7pjnw90 Sadece yüzünde ve boynunda var süt alerjisi değil onun nasıl olduğunu biliyorum bu böyle kabuk kabuk gibi
Aysee21 Bir_prens_bir_prenses aynısını bizde yaşıyoruz ve bizimki daha kötü bazen pul pul olup dökülüyor sulaniyo süt alerjisi dediler ama ne yesem dokunuyor oğluma gerçekten şaştım kaldım
Cicek_Gokce46 Bir_prens_bir_prenses egzama gibi tam net göremedim ama oğlumun da öyleydi egzama demişti doktorumuz
Prenses_annesi22 Bir_prens_bir_prenses egzamaya beziyor cnm bebeklerde oluyor bizde gecırdık bepanthol sensiderm alıp kullan bıran once gcmezse doktora gotur derm mantara cevırıyor ve cok kasınıyor ama bebegn kucuk kaşıyamıuor oyuzden huysuzluk yapabılır
Bir_prens_bir_prenses Nihal42 sakal yok ben ve babası öpüyor sadece bazende ablası ama boynunda da var kuruluktan olablir mi cildimi kuru acaba
Bir_prens_bir_prenses Aysee21 süt alerjisini yeğenimde yaşadık onun vücuduna da yayılıyordu alerjiler yayılıyor bu sadece yüzünde ve boynunda sulanma yok kuru kuru demre gibi
Bir_prens_bir_prenses Prenses_annesi22 eşim şimdi sudocrem almış eczaca nemlendirin bunla demiş Cicek_Gokce46
Cicek_Gokce46 Bir_prens_bir_prenses sudo cream yerine mustelanın kremini kullanın sabah akşam nemlendirir yüzünü vücudunu o zaman geçer
minmin-hanim Bir_prens_bir_prenses Fotoğraf net çıkmamış ama o bölgelerde yenidoğan aknesi oluyor. Kaç günlük bebek?
Leylaozel Bir_prens_bir_prenses Baska bir alerji bunun için alerji şurubu veriyorlar oğlumda cildi kuru karnı vücudu ekleyince hissediliyor doktor alerjisi olduğunu doyeldi genel bir şurup yazdı