EcrenErva Papatya Çayı Bebekleri Rahatlatıp Uyumalarını Sağlıyormuş Kullanıp Faydasını Gören Varmı ? 🤔
cankizim1 EcrenErva hazırladığım meyveli mamalara su katmak yerine papatya çayı koyuyordum diş döneminde gerçekten rahatlatiyorduu 😊
EcrenErva cankizim1 Bizde Yedi aylık olucaz diş sorunlarımız başlar 😫 peki uyku açısından etkili oldumu tabi uykusuzsa bebeğiniz 😋
cankizim1 EcrenErva uykusunu hemen getirmiyordu fakat rahat uyumasını sağlıyordu çünkü sürekli uyanirdi hatta şu ara azı dislerimiz geliyor yine başlayacağım 🙈
EcrenErva cankizim1 Anladım rahatlıkla çıkartır inşallah 🙏 😊 benım sorunum illa sallanacak uyanana kadar kendisi uyusun istiyorum ama olmuyor sallamayı bıraktım mı hemen açıyor gözlerini 😂 belki çay rahatlatırda uyur kalır diye düşünüyorum inşallah olur 😂
cankizim1 Sareerdogan çok vermemek şartıyla verilebilir diye düşünüyorum ama ben 8,9 aylıkta ek gıdaya katmaya baslamistim canım
cankizim1 NaimeYilmaz merhaba,benim kızım 21 aylık yarım bardak demliyorum günde 1 kere cici bebe yiyor onunla ıslatıp yediriyorum normal içmedi çünkü