Ebrulideniz Kızlar bebeğimin iki kaşının ortasında birde sol gözünün üstünde kızarıklık var. Hemşire doğum lekesi geçer demişti doğumda. 3 buçuk aylık olduk halen var. Sizlerde nasıl kaç yıl ya da kaç ayda geçti.
[silindi] Ebrulideniz benim kızımın sağ dizinin yanında hemanjiyom var o kadar güzel ki kıpkırmızı kabarık bir çilek gibi doktor geçer dedi o kadar üzüldüm ki
Bulutbey Ebrulideniz oğlumun ensesinde ve sol bacağında var. Ensesindeki silikleşti ama tamamen geçmedi. Bacağındaki oğlum büyüdükçe büyüdü. Umarım sizinki geçer.
Ebrulideniz neslihan-87 ya kaş ortası skntı değilde göz üstü iyi durmuyor ya yine sağlıklı olsun yeter
Umuttt_1 Ebrulideniz bukadar tesadüf olamaz aynı şekilde benim bebeğimde de de var sol göz ve kaş arası ek olarak ense ve kafada da var. Merak etmeyin ama ben bebekken benimde varmış yüzümde zamanla geçmiş sadece sıkıntıda streste belirginleşiyor
freemomdz Aynı şekilde benim de bebeğim 4 bucuk aylık.Kaş ortasında kırmızılık var doktorum ve doguçm yaptigim yerde hemsireler gecer dediler.Bazen sönük görünüyor ama güneste falan kırmızılıgı farkediliyor.Ben de taktim kafaya umarım gecer.