Sureyya58 Merhabalar arkadaşlar. 7 ay 10 günlük kızım ayaklarının üstünde durmuyor ve çevremden sürekli niye durmuyor sorusu alıyorum artık bende tedirgin olmaya başladım normal mi yoksa doktora gitmeli miyim🤦♀️
Cicilibicili Sureyya58 farkındalığı yoktur. Benim kızım da ayaklarını havaya kaldırıyordu. Basmak istemiyorsa zorlamayın. 9 aylıkkdn birden kendi basıp kendini kaldırmaya başladı.
Cicek_Gokce46 Sureyya58 oğlum 9 aylık olacak daha yeni ayağının üstüne durmaya başladı normal canım her bebeğin kas gelişimi bir değil zamanla olur herşey
yaseminoztrk Sureyya58 kızım 8 aylık ayaklarının üzerine bastırdığım da hemen hop hop zıplamaya başlıyor ve hala desteksiz oturmuyor. Aslında oturuyor ama istemiyor mesela yuvarlanmak yüz üstü durmak istiyor. Bu her bebekten bebeğe fark eder başkalarının lafını takıp tedirgin olmayın hiç 🌸
Keremkids Canım benim oğlum 10 ay 14 günlük şu 2 haftadır koltuklara tutunup gidiyor çoğunlukla ayaktayken parmak uçlarında bile duruyor. Zamanla canım her brbrğin gelişimi farklı benimkininde daha bi kelimesi bile yok