Melissssaa Merhaba hanımlar 13 günlük bir bebeğim var ilk 10 gün çok güzeldi sütüm hem sağıp veriyordum hemde memeyle destekliyordum ama son bir kaç gündür sütümde aşırı azalma var ve yetmiyormuş hissayıtı var çünkü bebeğime ne kadar meme verirsem vereyim tatmin olmuyor devamlı ağzıyla aranıyor biberonla ne kadar içtiğini gördüğüm için doyduğundan emin olabiliyordum ve doyduğu için gayet sakin ve uysal bir bebek oluyordu bu şekilde çok mızmız ne yapabilirim süt için 🥺
tugba14 Melissssaa merhaba tahin,dereotu,dut kurusu (kaynatıp içiliyor),bol yeşillik,3 litre su bunlar benim uyguladıklarım.Aynı zamanda 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmek gerekiyor tencere yemeği olacak şekilde 😊
Zolizo Melissssaa Bebeğiniz uyuduğunda siz de uyuyun, malt içecekler için, basit karbonhidratlardan uzak durun, 3 öğün yemeğinizi yiyin. Allah sağlıklı ömürler versin 😊
Yeniaanne Melissssaa 13 günlük bebeğin sürekli meme istemesi gayet normal biberonla doyması daha kolay çünkü efor sarfetmiyor memede daha çok çabalaması gerekiyor ondan bence
Elmel Melissssaa instagramda dilruba demirezer isimli emzirme danışmanının maya isimli içeceği harika ben onla mamayı biraktm
whitechocolatemocha Su canım bol bol su iç tahin pekmez dereotu ben bunları tüketiyorum bide bira mayası var onu kullanıyorum ama hem pahalı hemde kilo yapıyor bilgin olsun adı brewers yeast B12
Melissssaa Yeniaanne sağma işlemini yapmak zorundaydım mastit olma korkusu da vardı göğüslerim 4-5saate taş gibi oluyordu ve inanılmaz bir acıyla sızlıyordu yeni doğan bir bebeğin devamlı memede kalkmak istemesini de biliyorum fakat 1 saat emzirmenin yeterli gelmesi gerekmez mi bebeğe devamlı ağlaması ve aranıyor olması insanı psikolojik olarak çok yoruyor ve üzüyor acaba doymuyor mu yeterli gelmiyor muyum diye düşünmeden edemiyor insan 🙏🏻
Yeniaanne Melissssaa zamanla göğüsler eski haline dönüyor taş gibi olması ilk iki ay sonra normale döner bebek her zaman meme ister kilo alımı çişli bes sayısı kakası normalsa bebek zaten doyuyordur
Mgun20 Melissssaa doktorunuzla muhakkak görüşün aynı şekilde ben görüştüğümde sütün yetmiyor mama desteği vereceğiz demişti 30 cc 4 saatte bir vermek zorundasın demişti